Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοινώθηκε από τον εισαγωγέα ο τιμοκατάλογος του Honda CR-V 2013 1.6 i-DTEC Diesel (Photos+videos)

Αυτές ξεκινούν από τα 27.170€ για το Honda CR-V 1.6 120ps i-DTEC Diesel Comfort φθάνοντας τα 28.470€ για το Honda CR-V 1.6 120ps i-DTEC Diesel Elegance.

Εξοπλιστικές εκδόσεις:


Έκδοση  Honda CR-V 1.6 120ps i-DTEC Diesel Comfort:
Περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ABS με EBD και EBA, VSA, TSA, Hill Start Assist, 2ζωνικό κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, υποβραχιόνιο, ράδιο-cd με MP3, θύρα Aux και USB και χειριστήρια στο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και αισθητήρες φώτων.

Έκδοση  Honda CR-V 1.6 120ps i-DTEC Diesel Elegance: 
Διαθέτει επιπλέον από την έκδοση Comfort συναγερμό, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αισθητήρες βροχής, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, bluetooth καθώς και προβολείς ομίχλης.

Τα μοντέλα διατίθενται στις παρακάτω τιμές:
CR-V 1.6 120ps i-DTEC Diesel Comfort : 27.170€
CR-V 1.6 120ps i-DTEC Diesel Elegance : 28.470€

*Οι τιμές του Honda CR-V 1.6 120ps i-DTEC Diesel περιλαμβάνουν όφελος απόσυρσης.






Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...