Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Abarth 500 Custom, 595 Turismo και 595 Competizione: Αυτοκίνητα που μιλούν στο συναίσθημα

• Abarth 500 Custom, επιλογές εξατομίκευσης
• Abarth 595 Turismo: κομψότητα και επιδόσεις
• Abarth 595 Competizione: το αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε για τους λάτρεις των αγώνων

Όποιος επιλέγει ένα Abarth θέλει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Γνωρίζοντας αυτό, η Abarth εστιάζει όλο και πιο έντονα το ενδιαφέρον της και την προσοχή της στην έννοια της εξατομίκευσης (customisation) για να δώσει στους πελάτες της, όσο είναι δυνατόν, την ευκαιρία να...
επιλέξουν και να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο που προσαρμόζεται τέλεια στην προσωπικότητα του οδηγού και τις απαιτήσεις οδήγησης. Επιτυγχάνει αυτό το στόχο προσφέροντας μια όλο και μεγαλύτερη γκάμα κιτ επιδόσεων και αξεσουάρ, μαζί με τις επιλογές διαμόρφωσης του εσωτερικού και του εξωτερικού των αυτοκινήτων.

Η πορεία της εξατομίκευσης που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια παίρνει στερεά μορφή στην σημερινή γκάμα της Abarth. Το πρώτο επίπεδο, το Abarth 500 Custom, προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για εξατομίκευση και βελτίωση ταυτόχρονα. Έπειτα, υπάρχουν τα Abarth 595 "Turismo" και "Competizione", δυο εξατομικευμένες προτάσεις που απευθύνονται σε δυο διαφορετικά ακροατήρια -το πρώτο περισσότερο με την ατομικότητα και την άνεση, το δεύτερο με την ανόθευτη αγωνιστική του χροιά- αλλά με ένα βασικό ενοποιητικό στοιχείο: το πάθος για σπορ που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της Abarth.



Abarth 500 "Custom"
Διαθέσιμο σε κλειστές και κάμπριο εκδόσεις, το Abarth 500 «Custom» εξοπλίζεται με τον κινητήρα 1.4 Turbo T-Jet 135 HP στις εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο, και την έκδοση 140 HP στις εκδόσεις με το κιβώτιο "Abarth Competizione". Ο κινητήρας είναι χωρητικότητας 1,368 cm3, είναι 4κύλινδρος, 16βάλβιδος (υπερτροφοδοτούμενος με τον σταθερής γεωμετρίας IHI υπερσυμπιεστή) και προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις. Η ροπή είναι 206 Nm στις 3.000 στροφές στην λειτουργία Sport. Η τελική ταχύτητα είναι 205 χλμ./ώρα ενώ η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 7,9''. Η μέση κατανάλωση στον συνδυασμένο κύκλο είναι 5,4 l/100 km.

Abarth 595 Turismo
Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με τον κινητήρα 1.4 Turbo T-Jet με ισχύ 160 HP χάρη στο στάνταρ κιτ βελτίωσης. Είναι χωρητικότητας 1.368 cm3 με ροπή 230 Nm στις 3.000 στροφές στη λειτουργία Sport. Η τελική ταχύτητα είναι 211 χλμ./ώρα και η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 7,4 δλ.

Abarth 595 Competizione
Η δεύτερη επιλογή εξατομίκευσης, η "Competizione", είναι αφιερωμένη στους πιο ενθουσιώδεις με τους αγώνες. Το πρώτο στοιχείο που προσφέρει το Abarth 595 «Competizione» είναι το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων - σε συνδυασμό με τον 1.4 Turbo T-Jet 160 HP.

Το Abarth 500 με τον κινητήρα 1.4 T-Jet 135hp διατίθεται στην ελληνική αγορά από €17540, περιλαμβάνοντας το όφελος απόσυρσης και προωθητική ενέργεια. Εναλλακτικά της προωθητικής ενέργειας μπορεί κανείς να επιλέξει το κιτ Elaborazione (αξίας €2200) που ανεβάζει την ιπποδύναμη στα 160hp. Το κιτ προσφέρει εκτός από την αύξηση της ιπποδύναμης και πρόσθετο εξοπλισμό. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ζάντες αλουμινίου 17'' και τα αεριζόμενα δισκόφρενα.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...