Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Karel Hanika κερδίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MOTO3!

Ο Τσέχος αναβάτης Karel Hanika, Πρωταθλητής του 2013 Red Bull MotoGP Rookies Cup, ξετυλίγει το ταλέντο του κερδίζοντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Moto3 στην Ισπανική πίστα του Albercete.

Ο 17χρονος αναβάτης έχει ήδη υπογράψει με την Εργοστασική Ομάδα Red Bull KTM Ajo και θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3 GP το 2014.

Ο Hanika που συμμετείχε στον αγώνα με την Ομάδα Freudenberg Racing Team και μια μοτοσυκλέτα...
KTM RC 250 R ξεκίνησε από την δεύτερη θέση και τελικά κέρδισε έναν πολύ δύσκολο αγώνα στον οποίο συμμετείχαν 40 αναβάτες.

Karel Hanika: “Είμαι πολύ χαρούμενος,” δήλωσε ο Τσέχος teenager. “Πραγματικά δεν πίστευα ότι μπορούσα να κερδίσω εδώ.” Ευχαρίστησε τόσο την ομάδα του όσο και την KTM, λέγοντας ότι η μοτοσυκλέτα του είχε 'δουλέψει τέλεια’. “Στο τέλος κατάφερα να κερδίσω τον Bryan Schouten (FTR Honda) με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο. Ήταν πολύ δύσκολο και η μοτοσυκλέτα μου ήταν εντυπωσιακά καλή. Τώρα είμαι απλά πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και και περιμένω την αγωνιστική σεζόν του 2014 που θα συμμετέχω με την Red Bull KTM Ajo στην Moto3 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος."

Το αφεντικό της ομάδας Carsten Freudenberg δήλωσε πολύ χαρούμενος με τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου από τον Hanika. “Κανένας από εμάς δεν το περίμενε όταν ξεκινήσαμε για την Ισπανία. Ο Karel έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στα προκριματικά, ανάμεσα σε 42 αναβάτες και τελικά πήρε τη νίκη από τον Bryan Schouten. Έχουμε μείνει άφωνοι και κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι γιατί με τον τίτλο αυτό μπορούμε να ευχαριστήσουμε την KTM για την εξαιρετική υποστήριξη που είχαμε από το Mattighofen.”

Ο Hanika μαζί με τον Αυστραλό Jack Miller θα βρίσκονται στην Εργοστασιακή Ομάδα Red Bull KTM Ajo για το 2014. Ο Luis Salom, σημερινός ηγέτης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για το 2013 θα μετακινηθεί στην Moto2 το 2014.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...