Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανελλαδική παρουσίαση, σε ειδική εκδήλωση, για το νέο Nissan NOTE

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, παρουσία δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η πανελλαδική παρουσίαση του νέου Nissan NOTE.

To νέο Nissan NOTE σηματοδοτεί για τη Nissan την άφιξη ενός νέου συναρπαστικού αυτοκινήτου, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί, αφενός για να κυριαρχήσει στην κατηγορία των μικρών, αλλά και αφετέρου για να γοητεύσει, με τον ...
χαρακτήρα και τα πλεονεκτήματά του, τους υποψήφιους αγοραστές της κατηγορίας των μικρομεσαίων μοντέλων.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, το νέο Nissan NOTE θα φέρει πωλήσεις, καθώς είναι φρέσκο, νεανικό και με πολύ όμορφη σχεδίαση. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους πολύ καλούς κινητήρες τόσο της βενζίνης αλλά και του diesel, αλλά και στον πολύ καλό εξοπλισμό του νέου Nissan NOTE, καθώς το νέο μοντέλο τοποθετείται εκεί ακριβώς που χτυπάει η καρδιά της αγοράς : είναι μικρομεσαίο, στο πάνω άκρο της κατηγορίας Β, αλλά με πλεονεκτήματα (όπως πρακτικότητα και ευρυχωρία) και εξοπλισμό της κατηγορίας C. Επιπλέον αναφορά έγινε και στις νέες τεχνολογίες που το συνοδεύουν, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές του συστήματος Safety Shield, καθώς είναι πρωτοποριακές για την κατηγορία. 


Στα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα του ολοκαίνουργιου Nissan NOTE, έγκειται το γεγονός ότι οι πίσω επιβάτες του απολαμβάνουν την μεγαλύτερη ευρυχωρία για τα πόδια τους, στην συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτου, ενώ λεπτομέρειες όπως το άνοιγμα σε σχεδόν 90 μοίρες για τις πίσω πόρτες, έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή των επιβατών ευκολότερη. Παράλληλα, το συγκεκριμένο μοντέλο χαρακτηρίζεται ως ένα έξυπνο οικογενειακό που δύναται να καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες του σημερινού υποψήφιου αγοραστή.

Το νέο Nissan NOTE διατίθεται στην Ελληνική αγορά με μια γκάμα κινητήρων υψηλής απόδοσης, που συνδυάζουν το χαμηλό κόστος λειτουργίας με ισχυρές επιδόσεις : έναν 1.2 λίτρων βενζίνης με 80PS, καθώς και έναν 1.5 λίτρων turbodiesel dCi, ισχύος 90PS. Όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με σύστημα Start / Stop ως στάνταρ, ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι πολύ χαμηλά με 95g/km για το πετρέλαιο και 99g/km για τη βενζίνη. Η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται σε εξίσου εξαιρετικά χαμηλά μεγέθη : από 4,7 l/100km για τον 1.2 λίτρων κινητήρα βενζίνης των 80PS μέχρι και 3,6 l/100km για το 1.5 λίτρων dCi.

Περισσότερα για το νέο Nissan NOTE μπορείτε να δείτε στο :





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...