Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Suzuki SX4 S-Cross

Χαρακτηριστικά σημεία για το Suzuki SX4 S-Cross που το κάνουν να ξεχωρίζει:


1. Γνήσιος χαρακτήρας Crossover με εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου.
2. Ευρύχωρο εσωτερικό, μεγάλη άνεση και χώρο αποσκευών 430 λίτρων, που το κατατάσσει στα κορυφαία της κατηγορίας του
3. Σύγχρονοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1.6 λίτρων υψηλών επιδόσεων (120 ίππους, 320Nm/1750σαλ για τον κινητήρα diesel).
4. Αξιοσημείωτα χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου και εκπομπών CO2. 4.4 λίτρα καυσίμου ανά 100 χλμ και τα 115 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, στον κινητήρα diesel.
5. Νέα γενιά τετρακίνησης ALLGRIP της Suzuki, πιο ευέλικτη που επιτρέπει στον οδηγό να κινηθεί με άνεση και ασφάλεια, κάτω από οποιεσδήποτε οδηγικές συνθήκες.
6. Το Suzuki SX4 S-Cross ενσωματώνει την πρώτη παγκοσμίως πανοραμική διπλή γυάλινη ανοιγόμενη οροφή, με μία από τις μεγαλύτερες ανοιγόμενες επιφάνειες στην κατηγορία του.
7. Το Suzuki SX4 S-Cross διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό με 7 αερόσακους, ESP και Cruise Control, ενώ διατίθεται σε μια πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών εξοπλισμού, όπως προβολείς HID, πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, σύστημα Keyless Push Start, Hill Hold και άλλα.
8. Αυτόματο κιβώτιο CVT με δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας με 7 προεπιλεγμένες σχέσεις.
9. Υψηλό επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, με εκτίμηση της εταιρείας ότι το SX4 SCross θα αξιολογηθεί με 5 αστέρια στο Euro NCAP.
10. Ολοκληρωμένη πρόταση γιατί το μοντέλο διατίθεται σε ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινάνε από €16.870 (μετά το όφελος απόσυρσης, έκδοση GL, 2WD, petrol), με 5 χρόνια εγγύηση και την αποδεδειγμένη αξιοπιστία της μάρκας Suzuki.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...