Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η παράξενη είδηση της ημέρας: Σκίουρος μασούλαγε ρόδες, τη σέλα του ποδηλάτου, ακόμα και τα φώτα του σε πανεπιστήμιο της Αϊόβα!

Αϊόβα: Τη λύση του μυστηρίου στους βανδαλισμούς ποδηλάτων σε πανεπιστήμιο της Αϊόβα έψαχνε επί μέρες η τοπική αστυνομία και τελικά βρήκε άκρη: ήταν ένας σκίουρος, ο οποίος μασούλαγε ρόδες, τη σέλα του ποδηλάτου, ακόμα και τα φώτα.

Όπως ανέφεραν τοπικές εφημερίδες, η πρώτη καταγγελία έγινε από...
καθηγητή του πανεπιστημίου, ο οποίος πήγαινε στα μαθήματά του με το ποδήλατο.

Ακολούθησε και δεύτερη καταγγελία από άλλο καθηγητή, ο οποίος ήταν πιο οργανωμένος, αφού έστησε καρτέρι για να πιάσει στα πράσα τον δράστη.

Τελικά, η υπομονή του ανταμείφθηκε, αφού είδε με τα μάτια του το σκίουρο να απολαμβάνει το γεύμα του...

Συλλήψεις δεν έγιναν και οι καθηγητές μετά από προτροπή των Αρχών, παρκάρουν τα ποδήλατά τους σε κλειστό χώρο.

Πηγή: news.in.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...