Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Jeep Corporation by Chris Roussis": Ανακατασκευή ιστορικών στρατιωτικών οχημάτων (JEEP WILLYS) και κλασικών οχημάτων


Η εταιρεία "Jeep Corporation by Chris Roussis" ασχολείται εδώ και χρόνια με την ανακατασκευή ιστορικών στρατιωτικών οχημάτων (JEEP WILLYS) αλλά και κλασικών οχημάτων με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα μερικά από τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε στη συνέχεια.

Από την ιστοσελίδα της εταιρείας λίγα λόγια για τον ιδρυτή της Chris Roussis:

"Είναι η αποφασιστικότητα, του να δείς ένα κλασικό και ιστορικό αυτοκίνητο που έχει παραμεληθεί στο χρόνο, ανακατασκευασμένο. Είναι η αίσθηση της ευχαρίστησης, να το οδηγείς ξανά. Είναι η πηγαία δύναμη που σε οδηγεί καθημερινά.
Ξεκινώντας σε μικρή ηλικία με την ανακατασκευή του πρώτου ποδηλάτου μου, είχα την αίσθηση της βελτίωσης και της δημιουργίας, την αίσθηση της ευχαρίστησης. Η αποσυναρμολόγηση, η αφαίρεση της σκουρίας, το καθάρισμα, ακόμα και η επαφή με τα εργαλεία, είναι μέρος της αγάπης για τα κλασσικά αυτοκίνητα.
Μεγαλώνοντας, και με την βοήθεια του πατέρα μου, στο γκαράζ του σπιτιού μας, σιγά-σιγά δώσαμε "ζωή" στο δικό μας Willy's (MB mod '45).
Απο το 1987, ξεπερνώντας διάφορα προβλήματα, το hobby μου εξελίχθηκε σε δουλειά. Η εταιρεία μου σήμερα με προσωπικό 12 ατόμων, συνεχίζει την ανακατασκευή, την επισκευή, την βελτίωση και την πώληση, ιστορικών στρατιωτικών και πολιτικών Jeep.
Μετά απο τόσα χρόνια η δουλειά μου συνεχίζει να είναι κάτι το μαγικό."

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ

PHOTO GALLERY: 

























  • ΤΟ Μ151 Α1 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΠΟ.
  • ΤΟ Μ38 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ME ΤΟ ΧΑΚΙ XΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ.
  • ΚΑΙ ΤΟ Μ38Α1WR EINAI TO KOKKINO OXHMA.
 

Jeep Restoration - Chris Roussis
93, Vouliagmenis Ave. & 2, Ag. Triados Str.
16674, Glyfada, Attiki
Tel.: 0030 210 9622748 & 0030 210 9623040
Fax: 0030 210 9625309

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...