Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ήθελε να νοικιάσει αυτοκίνητο για 72 ημέρες στο όνομα του δημάρχου της Νέας Υόρκης

Με μία πρωτότυπη ιδέα προσπάθησε να εξαπατήσει εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Σαράγεβο Βόσνιος με "βαρύ" φάκελο στην αστυνομία, χρησιμοποιώντας για να νοικιάσει αυτοκίνητο ούτε λίγο, ούτε πολύ το όνομα του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.Η απόπειρα εξαπάτησης ανακαλύφθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στις υποψίες του ιδιοκτήτη της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ντνέβνι Άβαζ" του Σαράγεβο.

Ο Έλντιν Κομάντ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα (διατηρεί στην αστυνομία φάκελο για απάτες που διέπραξε στο παρελθόν) βρήκε στο ίντερνετ αντίγραφο άδειας...
οδήγησης, στο όνομα Μπλούμπεργκ, το "σκάναρε" και το κατέθεσε μαζί με το αίτημα ενοικίασης αυτοκινήτου στην εταιρεία "GD marketing". Συστήθηκε δε ως Νερμίν Σαλίχοβιτς, υπάλληλος της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης (USAID) και προσπάθησε να νοικιάσει αυτοκίνητο, μάρκας Golf VI, για το δήμαρχο της Νέας Υόρκης, για 72 μέρες. Επιπλέον, κατέθεσε αντίγραφα διαβατηρίων δύο Αμερικανών υπηκόων, ως πρόσθετων χρηστών του αυτοκινήτου, τα οποία βρήκε επίσης στο διαδίκτυο.

Όμως, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Σανίν Γκόλουμπ υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, όταν ζητήθηκε το συμβόλαιο να γίνει στο όνομα Νερμίν Σαλίχοβιτς και όχι Μπλούμπεργκ. Τηλεφώνησε τότε στην έδρα της USAID στο Σαράγεβο, όπου του είπαν ότι δεν έχουν ακούσει ποτέ το όνομα Σαλίχοβιτς και του έθεσαν το ερώτημα "αν του φάνηκε λογικό ο δήμαρχος Νέας Υόρκης να απουσιάσει για 72 μέρες από την πόλη του".

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κάλεσε την αστυνομία, η οποία πρότεινε συνάντηση με τον δράστη για να τον συλλάβει, αλλά εκείνος δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις στο κινητό του, πιθανώς, επειδή κατάλαβε ότι αποκαλύφθηκε το σχέδιό του. Με μία πρωτότυπη ιδέα προσπάθησε να εξαπατήσει εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Σαράγεβο Βόσνιος με "βαρύ" φάκελο στην αστυνομία, χρησιμοποιώντας για να νοικιάσει αυτοκίνητο ούτε λίγο, ούτε πολύ το όνομα του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Η απόπειρα εξαπάτησης ανακαλύφθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στις υποψίες του ιδιοκτήτη της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ντνέβνι Άβαζ" του Σαράγεβο.
Πηγή: Newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...