Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Ντόπες» Χόρνερ σε Ρικιάρντο

Πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν το αφεντικό της Red Bull προετοιμάζει τον Αυστραλό
Την άποψη ότι ο Ντανιέλ Ρικιάρντο θα πρέπει να ξεκινήσει χωρίς άγχος την επόμενη...
σεζόν πίσω από το τιμόνι της Red Bull εξέφρασε ο Κρίστιαν Χόρνερ.

Το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων» επισήμανε πως ο νεαρός Αυστραλός δεν θα έχει εύκολο έργο, λόγω των συγκρίσεων που θα γίνονται με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει καμία αμφιβολία για το ταλέντο του, αλλά και την εξέλιξη του.

«Από πολλές απόψεις ο Ντανιέλ δεν πρέπει να έχει άγχος κυρίως στους πρώτους αγώνες. Δεν έχει τίποτα να χάσει. Εδώ μπορεί οι προσδοκίες να είναι περισσότερες από ότι στην Toro Rosso, αλλά είναι λιγότερες από τις προσδοκίες ενός Παγκόσμιου πρωταθλητή. Θα μάθει πολλά από τον Σεμπάστιαν. Η δουλειά του θα είναι δύσκολη και αυτό για θα συγκρίνεται με τον Σεμπάστιαν. Ωστόσο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να γίνεται πιο δυνατός», ήταν τα λόγια του αφεντικού της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...