Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

KTM ORANGE DAYS - TEST RIDE BOOK ON LINE!

Τον Φεβρουάριο του 2013 έφτασαν στην χώρα μας οι πρώτες KTM 1190 ADVENTURE και από τότε ξεκίνησε ένα γιγαντιαίο test ride σε όλη την Ελλάδα. 11 μοτοσυκλέτες, ταξίδεψαν σε 12 πόλεις, σε όλη την Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία σε 802 διαφορετικούς αναβάτες να οδηγήσουν τις...
νέες μοτοσυκλέτες της KTM.

Με την λήξη των Οργανωμένων Test Rides λάβαμε πολλά αιτήματα από όλους εσάς που είτε δεν προλάβατε να οδηγήσετε στα Orange Days, είτε θέλετε να οδηγήσετε για μια φορά ακόμα. Δεδομένου του ότι η KTM συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελάχιστες εταιρείες μοτοσυκλετών που ενώ διατηρούν το προφίλ της exclusive μάρκας, παράλληλα είναι σε θέση να προσφέρουν κορυφαία εξυπηρέτηση στον πελάτη, καλύπτοντας τις ανάγκες του, σε χρόνους ρεκόρ, σε συνεργασία με το Δίκτυο μας καταφέραμε να σας προσφέρουμε αυτό που μας ζητήσατε.

Από σήμερα λοιπόν σε δέκα σημεία σε όλη την Ελλάδα, μπορείς να κλείσεις on line ένα test ride στην περιοχή που σε ενδιαφέρει την ημέρα και την ώρα που σε εξυπηρετεί.

Σε μια εποχή που ο χρόνος έχει τεράστια αξία, η KTM σου δίνει την ευκαιρία, άμεσα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να οργανώσεις το test ride που θέλεις να κάνεις στην αγαπημένη σου μοτοσυκλέτα KTM.

Οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες στο online σύστημα μέχρι τώρα είναι:
  • KTM 1190 Adventure
  • KTM 1190 Adventure R
  • KTM 350 Freeride
  • KTM 200 Duke ABS

Μην χάνεις χρόνο μπες τώρα στη διεύθυνση: https://www.ktm.com/gr/dealer-service/book-a-test-ride.html και κάνε τη δική σου κράτηση!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...