Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεκάδες χιλιάδες υβριδικά αυτοκίνητα ανακαλεί η Toyota σε όλο τον κόσμο

Η Toyota Motor Corp ανακοίνωσε την ανάκληση περίπου 114.000 υβριδικών αυτοκίνητα στην Ιαπωνία, στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες για να επιδιορθωθούν ελαττωματικοί ημιαγωγοί (transistors) στους πίνακες των οργάνων.

Η εταιρεία ανέφερε ότι θα πραγματοποιήσει την διαδικασία ελέγχου και επισκευής δωρεάν για τους κατόχους περίπου 45.500 οχημάτων Highlander και 36.700 Lexus RX 400h.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Toyota Motor Sales USA Inc., ορισμένα από τα τσιπ...
στα αυτοκίνητα που ανακαλούνται είναι «ανεπαρκώς συγκολλημένα και ενδέχεται να υποστούν βλάβη από τη θερμότητα στην διάρκεια οδήγησης με υψηλά φορτία».

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα οχήματα θα τεθούν σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας που θα μειώνει την ισχύ των οχημάτων, αλλά στις χειρότερες των περιπτώσεων οι οδηγοί θα αναγκάζονται να σταματούν τα οχήματά τους.

Συγκεκριμένα, στην Ιαπωνία η Τογιότα ανακαλεί 11.164 οχήματα των ιδίων τύπων εξ αιτίας του ίδιου προβλήματος, σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της, ενώ ανακαλεί επίσης 15.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη, ανάμεσά τους 4.000 στη Βρετανία και 1.700 στη Γερμανία και 3.000 στον Καναδά. Η εταιρία δεν έχει λάβει οποιαδήποτε αναφορά περί τραυματισμών ή ατυχημάτων που να σχετίζονται με το πρόβλημα, είπε η εκπρόσωπός της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...