Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγώνες: 3ος αγώνας πρωταθλήματος καρτ (αποτελέσματα)

Ρεσιτάλ επιδόσεων και μικρών διαφορών ήταν ο αγώνας της Καλαμάτας. 

Ο τρίτος αγώνας του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ τον οποίο διοργάνωσε ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών στην πίστα San Nicolas ήταν μια όμορφη διοργάνωση, καλά οργανωμένη και παρά τις λίγες συμμετοχές προσέφερε και πλούσιο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των οδηγών.

Στην κατηγορία Mini o «Κωνσταντίνος» πήρε δύο νίκες και…
άνοιξε λογαριασμό καθώς αυτές ήταν οι πρώτες του νίκες στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο τελικό πίσω του βρέθηκαν οι Θωμάς Κρασώνης και Λεωνίδας Παγώνης, ωστόσο η στιγμή του αγώνα ήταν η επαφή που είχαν οι Χρήστος Σαγανάς και Αλέξανδρος Λεβισιανός στη μάχη για τη δεύτερη θέση που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστούν και οι δύο από τα αποτελέσματα. Στο δεύτερο τελικό πίσω από τον «Κωνσταντίνο» τερμάτισε ο Φώτης Σωτηρόπουλος και τρίτος ήταν ο Χρήστος Σαγανάς παρά το γεγονός πως ξεκίνησε από την τελευταία θέση.

Στην KF3 το highlight ήταν αναμφίβολα οι χρονομετρημένες δοκιμές όπου και οι επτά συμμετέχοντες βρέθηκαν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον πρώτο να απέχει από τον έβδομο λιγότερο από τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου. Ταχύτερος ήταν ο Φίλιππος Καλέσης που ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο παίρνοντας και τις δύο νίκες στους δύο τελικούς. Στον πρώτο τον ακολούθησε ο Γιώργος Κοκκινίδης και ο Θεοφάνης Μίχας και στο δεύτερο ο Κοκκινίδης ήταν και πάλι δεύτερος για να συμπληρώσει το βάθρο ο Emir Kalafatoglu.

Στην κατηγορία KF2 τέλος ο Βασίλης Κουρτίδης ήταν ο ταχύτερος όλων ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το 3 στα 3. Σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις δοκιμές και επικράτησε και στον πρώτο τελικό των Παύλου Ξυνού και Βασίλη Κοτέογλου. Στο δεύτερο ωστόσο είχε μια επαφή στην εκκίνηση και μια ακόμη στη συνέχεια και παρά το ότι κινήθηκε πολύ γρήγορα δεν κατάφερε καλύψει το χαμένος έδαφος. Έτσι η νίκη πήγε στον Παύλο Ξυνό με δεύτερο τον Αντώνη Μπουραντά και τρίτο τον Βασίλη Καλλιώρα.
[ΟΜΑΕ-ΕΠΑ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...