Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκδηλώσεις για την οδική ασφάλεια στο Λιτόχωρο από την 1η μέχρι και τις 3 Ιουλίου

Ειδικές εκδηλώσεις για την οδική ασφάλεια διοργανώνονται από την 1η μέχρι και τις 3 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του Λιτοχώρου Πιερίας. Πρόκειται για γεγονός που ως στόχο έχει να περάσει το μήνυμα «σπονδή στην οδική ασφάλεια». 

Η διοργάνωση εντάχθηκε στο πλαίσιο των «Προμηθείων 2011» - τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, στο οποίο - κάθε χρόνο - παρευρίσκονται χιλιάδες επισκέπτες και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Δίου Ολύμπου και της Πυροσβεστική Υπηρεσία Πιερίας.

Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πραγματικός απεγκλωβισμός από...
αυτοκίνητο αλλά και επίδειξη ασφαλών τρόπων κατάσβεσης φωτιάς, πρώτες βοήθειες, διανομή πολυσέλιδου περιοδικού για την ασφάλεια στο δρόμο και τα μυστικά της, καθώς και ομιλίες και συζητήσεις για το θέμα αυτό.

Παράλληλα, θα αναλυθούν θέματα όπως: Πόσο διαφορετικά επιδρά το αλκοόλ στο αίμα στον άνδρα και τη γυναίκα οδηγό, οδήγηση με καύσωνα, οδήγηση σε εθνική οδό, οικονομική οδήγηση, παιδί στο αυτοκίνητο, ζώνες ασφαλείας, κράνος και οδήγηση με δίκυκλο, νεκρές οπτικές γωνίες στο αυτοκίνητο, γιατί ο πιωμένος οδηγός θεωρείται ανασφάλιστος, σωστό φόρτωμα αποσκευών στο αυτοκίνητο, η κόπωση στο τιμόνι, προσοχή στις ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις, το ασφαλές προσπέρασμα, σωστή ρύθμιση της θέσης οδήγησης, οι ξαφνικοί πλάγιοι άνεμοι, οδήγηση σε επαρχιακό δρόμο, νυχτερινή οδήγηση, οδήγηση υπό βροχή, γιατί όταν τρώμε πρωινό μπορούμε να μειώσουμε τα τροχαία ατυχήματα και η σωστή επιλογή ελαστικών στο αυτοκίνητο.

Μέλημα όλων είναι να μειωθούν τα θύματα του καλοκαιριού μέσα από την συγκεκριμένη ενημέρωση. Με το πέρας της «σπονδής στην οδική ασφάλεια» θα ακολουθήσει πομπή και λαμπαδιοδρομία εκατοντάδων νέων της περιοχής, κοπέλες με μουσικά όργανα, ενώ στη συνέχεια στο αμφιθέατρο της πλατείας Λιτοχώρου θα υπάρξουν πολλά αρχαία δρώμενα και η πρώτη ημέρα θα κλείσει με ζωντανές συναυλίες. Την ευθύνη των θεμάτων για την οδική ασφάλεια έχει μεγάλο περιοδικό αυτοκινήτου.
[ΑΝΑ_WHEELS]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...