Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Chrysler ανακαλεί 11.351 οχήματα

Η Chrysler ανακοίνωσε ότι ανακαλεί συνολικά 11.351 αυτοκίνητα επειδή ένα μηχανικό τμήμα του τιμονιού τους λείπει ή έχει τοποθετηθεί λάθος, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κινδυνεύουν να χάσουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους.

Μάλιστα σε κάποια μοντέλα που κατασκευάστηκαν φέτος λείπει ή έχει τοποθετηθεί λανθασμένα ένα...
πριτσίνι στον άξονα περιστροφής της κολώνας του τιμονιού, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο δυστυχήματος. Ο εκπρόσωπος της Chrysler Βινς Μανίγκα είπε ότι η εταιρεία συνεργάζεται με τη NHTSA και δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα ή τραυματισμοί που να σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα Chrysler 200 κάμπριο, τα μίνιβαν Town & Country, τα επιβατικά Dodge Avenger, Caliber, Caravan, Journey και Nitro και τα τζιπ Compass, Liberty, Patriot και Wrangler.

Οι αντιπρόσωποι της εταιρείας θα ελέγξουν εάν έχει τοποθετηθεί το πριτσίνι και θα επιδιορθώσουν τη βλάβη. Η ανάκληση θα ξεκινήσει εντός του μηνός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...