Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

23ο ΑΤΤΙΚΟ RALLY SPRINT RONDE 2011 στις 3 Ιουλίου

Οι μέρες που θα αναβιώσει το γνωστό από το παρελθόν, ΑΤΤΙΚΟ RALLY από την «νέα» Α.Λ.Α. έφτασαν. Την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 10:00΄, θα πάρει εκκίνηση το 1ο αυτοκίνητο για την 1η από τις 3 προσπάθειες του.

Το 23ο ΑΤΤΙΚΟ RALLY SPRINT RONDE στην γνωστή ειδική της «Μαυροσουβάλας», από τις τελευταίες εντός...
Αττικής, όλα έχουν μπει στην προβλεπόμενη θέση. Ο Δήμος Ωρωπού, αρωγός της εκδήλωσης, έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο να βρίσκεται η διαδρομή σε άψογη κατάσταση.

Η S E A J E T S του αγωνιζόμενου Μάριου Ηλιόπουλου, επίσης βοηθά την προσπάθεια της Λέσχης μας για τον συγκεκριμένο αγώνα. Η οργανωτική επιτροπή έχει υπερβεί εαυτούς ώστε όλα να είναι άψογα και ασφαλή για πληρώματα και θεατές.

Τα πληρώματα θα απολαύουν έναν αγώνα σχεδόν μοναδικό. Οι θεατές θα βρίσκονται σε οριοθετημένα ασφαλή σημεία, με ορατότητα σε μεγάλα κομμάτια της ειδικής.

Στον χώρο του service park θα υπάρχουν εκπλήξεις !

Μετά την ολοκλήρωση των 3 σκελών του αγώνα, ΟΛΟΙ θα μπορέσουν να απολαύσουν μια βουτιά στην πεντακάθαρη θάλασσα του Ωρωπού, αλλά και ένα δροσερό ποτό στο beach bar RED που βρίσκεται απέναντι από τον χώρο του sevice park.

Πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων είναι το 23ο ΑΤΤΙΚΟ RALLY SPRINT RONDE να περάσει στην ιστορία σαν μια καλοκαιρινή γιορτή μηχανοκινήτου αθλητισμού κάτω από τον Αττικό καυτό Ήλιο.

Ο τεχνικός έλεγχος των συμμετεχόντων θα διενεργηθεί στις εγκαταστάσεις της Mr KTEO στην οδό Μπιχάκη 30 στον Α.Ι. ΡΕΝΤΗ την Τετάρτη 29 Ιουνίου από 17:00΄ έως 20:00΄. Οι συμμετοχές κλείνουν την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 20:00΄

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της λέσχης Α.Λ.Α. Κηφισιας & Βολανάκη 3 στo τηλέφωνο 210 6923180, fax 210 6923135 και στο site www.ala-racingclub.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...