Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Wolfgang Hatz στο Συμβούλιο Διοίκησης της Porsche

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG διόρισε τον κ. Wolfgang Hatz (51) στο Συμβούλιο Διοίκησης της Εταιρείας. Από την 1η Φεβρουαρίου 2011,ο κ. Hatz θα αναλάβει επικεφαλής του τομέα Έρευνας και Τεχνολογικής Εξέλιξης, παράλληλα με τα προηγούμενα καθήκοντά του ως ...
Επικεφαλής Εξέλιξης Κινητήρων και Συστημάτων Μετάδοσης του Ομίλου Volkswagen. Ο κ. Wolfgang Dürheimer (52), ο απερχόμενος Επικεφαλής Εξέλιξης της Porsche, θα αναλάβει ταυτόχρονα Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Bentley Motors, καθώς και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bugatti S.A. Επίσης, θα αναλάβει Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος του Ομίλου Volkswagen.

Ο κ. Matthias Müller, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Porsche AG, τόνισε το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο αφοσίωσης που επέδειξε ο κ. Dürheimer τα προηγούμενα δέκα χρόνια: «Υπό την ηγεσία του δημιουργήθηκε μια γκάμα νέων μοντέλων και σειρών μοντέλων που ώθησαν τη διεθνή επιτυχία και την ανάπτυξη της εταιρείας. Το Cayenne, η Panamera και η αγωνιστική RS Spyder φέρουν ξεκάθαρα τη σφραγίδα του κ. Wolfgang Dürheimer, ενώ αναδεικνύουν τις εξαιρετικές του εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της έξυπνης και αποδοτικής εξέλιξης σπορ αυτοκινήτων.»

Ο κ. Matthias Müller εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αξιοποίηση ενός «μηχανικού εγνωσμένης αξίας από τους κόλπους του Ομίλου» στη θέση του διαδόχου του κ. Dürheimer: «Ο κ. Wolfgang Hatz διαθέτει πολυετή εμπειρία στην Volkswagen, καθώς και όλα τα εχέγγυα που χρειάζονται για να ενισχυθεί η θέση του Weissach ως ένα κέντρο ανάπτυξης ικανοτήτων για την εξέλιξη σπορ αυτοκινήτων.»

Ο κ. Wolfgang Hatz εργάσθηκε ως μηχανικός και επικεφαλής έργων εξέλιξης κινητήρων στην BMW AG και την BMW Motorsport από το 1983 έως το 1989. Προσλήφθηκε στην Porsche το 1989 όπου, μεταξύ άλλων, ασχολήθηκε με την εξέλιξη του κινητήρα Φόρμουλα 1. Ως πτυχιούχος μηχανικός, ο κ. Hatz εντάχθηκε στο δυναμικό της Knorr Bremse το 1993, ενώ το 1995 ανέλαβε καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή Αγωνιστικού Τμήματος στην Opel και στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Fiat ως Επικεφαλής Εξέλιξης Κινητήρων και Συστημάτων Μετάδοσης το 1997. Ο κ. Hatz εντάχθηκε στον Όμιλο Volkswagen το 2001. Και εκεί ανέλαβε καθήκοντα Επικεφαλής Εξέλιξης Κινητήρων και Συστημάτων Μετάδοσης στην Audi έως το 2009, αναλαμβάνοντας τα ίδια καθήκοντα στον Όμιλο VW το Φεβρουάριο του 2007.
[ANA-ΜΠΕ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...