Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στη Ρωσία θα κατασκευάζονται τα Mercedes Sprinter


Η Daimler AG ανακοίνωσε πως ήλθε σε συμφωνία με τη ρωσική εταιρία Gaz του δισεκατομμυριούχου Όλεγκ Ντεριπάσκα, ώστε να κατασκευάζει τα Mercedes-Benz Sprinter σε εργοστάσιο του ρωσικού κολοσσού.

Η Daimler πρόκειται να επενδύσει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ στην νέα μονάδα κατασκευής και οι εκπρόσωποι της εταιρίας αισιοδοξούν πως η γραμμή παραγωγής μπορεί να ξεπεράσει τις 25.000 οχήματα τον χρόνο, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρίας Dieter Zetsche, η ρωσική αγορά φορτηγών και επαγγελματικών αυτοκινήτων προσφέρει τεράστια περιθώρια κέρδους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών της Γερμανικής εταιρίας, η αγορά ελαφρών φορτηγών αυτοκινήτων ενδέχεται να εκτοξευθεί...
από 177,000 αυτοκίνητα που είναι σήμερα στα 275,000 μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η εταιρία του μεγιστάνα Όλεγκ Ντεριπάσκα κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή φορτηγών αυτοκινήτων στη Ρωσία και η συνεργασία των δύο κολοσσών αποτελέι ένα από τα ισχυρότερα deal που έχουν ανακοινωθεί διεθνώς τα τελευτά χρόνια στη συγκεκριμένη αγορά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...