Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατάληψη του σταθμού διοδίων των Μαλγάρων

Image 
Εχθές, Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, πλήθος πολιτών από την Πιερία και τη Θεσσαλονίκη, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο συμμετείχε στην κατάληψη του σταθμού διοδίων στα Μάλγαρα.

Για 4 ώρες, από τις 11:00 έως τις 15:00, οι μπάρες των διοδίων στα Μάλγαρα έμειναν σηκωμένες και χιλιάδες οχήματα πέρασαν ελεύθερα χωρίς να καταβάλλουν οι οδηγοί το «χαράτσι» των 2.80 Ευρώ. Τα μέλη της ομάδας μας διένειμαν το γνωστό καρτελάκι της δράσης "Δεν πληρώνω" με τις οδηγίες άρνησης πληρωμής.

Όπως τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας από τους συντονιστές της κινητοποίησης, μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, Γιώργος Κυτίδης, η ανταπόκριση των αυτοκινητιστών ήταν ιδιαίτερα θετική. Λαμβάνοντας το φυλλάδιο που τους διανέμεται, με…
συνταγές ανοίγματος της μπάρας διοδίων, φώναζαν «μπράβο παιδιά», «μαζί σας και εμείς», γεγονός που δίνει δύναμη στους διαδηλωτές για τη συνέχιση του αγώνα τους.

Image
Το επόμενο Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, αντίστοιχη δράση, την ίδια ώρα,  θα πραγματοποιηθεί και στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς. Στην κινητοποίηση που οργανώθηκε με πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Πιερίας και Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν φορείς, μεταξύ των οποίων, επιμελητήρια, σωματεία, δήμαρχοι διαφόρων περιοχών της ευρύτερης περιοχής, όπως και η ένωση ξενοδόχων, εργολήπτες και πρατηριούχοι.
Image
Image

Image
Image
Image
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...