Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nέος πρόεδρος για την Toyota Μotor Europe


H Toyota διόρισε τον Didier Leroy Πρόεδρο της Toyota Motor Europe (TME), με ισχύ από τις 24 Ιουνίου, 2010. Ο Didier Leroy θα είναι υπεύθυνος για όλες τις Ευρωπαϊκές δραστηριότητες της Toyota, μεταξύ των οποίων παραγωγή, μηχανολογία, πωλήσεις και marketing. Επίσης, θα διατηρήσει τους σημερινούς τίτλους του Διευθύνοντα Συμβούλου της Toyota Motor Corporation (TMC) και του Υπεύθυνου Ελέγχου Ποιότητας. Αντικαθιστά τον Tadashi Arashima, ο οποίος αποσύρεται από τα τρέχοντα καθήκοντά του. Ο Didier Leroy, Γάλλος πολίτης ηλικίας σήμερα 52 ετών, προσχώρησε στην Toyota το 1998 ως... Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος του τομέα Παραγωγής για την ανέγερση του νέου εργοστασίου της Toyota στη Valenciennes στη Γαλλία. Διηύθυνε την ταχεία ανάπτυξη της Toyota Motor Manufacturing France και έγινε Πρόεδρος του εργοστασίου το 2005. Το 2007, ο Didier Leroy διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Motor Corporation και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος των Ευρωπαϊκών εργοστασίων παραγωγής της ΤΜΕ. Στο 2ο ρόλο εστίασε στη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης των Ευρωπαϊκών Παραγωγικών Μονάδων της ΤΜΕ. Το 2009, ο Didier Leroy ανέλαβε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Λειτουργιών Πωλήσεων της ΤΜΕ.
«Με τιμά ιδιαίτερα ο διορισμός μου στη νέα θέση του Προέδρου της ΤΜΕ» σχολίασε ο Didier Leroy. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλη την Ευρωπαϊκή οικογένεια της Toyota για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων βιώσιμης εξέλιξης της Toyota στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις βασικές προτεραιότητές μας, ανώτερη ποιότητα και ικανοποίηση πελατών. Θα προσπαθήσουμε σκληρά να ενισχύσουμε περαιτέρω τα προϊόντα Toyota και Lexus στην Ευρώπη, συνδυάζοντας περιβαλλοντική απόδοση και οδηγική απόλαυση με οχήματα κατάλληλα για να ικανοποιούν τις προσδοκίες των Ευρωπαίων πελατών». «Εκ μέρους όλης της εταιρίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Arashima για το ισχυρό όραμα και την ηγεσία του την τελευταία δεκαετία με την ενεργό εμπλοκή του στην TME», συνέχισε ο Didier Leroy. «Αγωνίστηκε ακούραστα να εδραιώσει την εταιρία μας στην Ευρώπη, ενσωματώνοντας τους τομείς R&D, παραγωγής, μάρκετινγκ και πωλήσεων υπό τους κόλπους ενός ενιαίου Ευρωπαϊκού οργανισμού. Στο πλαίσιο αυτό, έχει διασφαλίσει τη μέγιστη συμβολή της Toyota στην Ευρωπαϊκή οικονομία και κοινωνία μέσω σταθερής εργοδοσίας και τοπικής καινοτομίας».
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...