Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προωθητικά & Χρηματοδοτικά προγράμματα για απόκτηση αυτοκινήτων Ford




Ford Ka

Νέο Προωθητικό πρόγραμμα
:
Αποκτήστε τώρα το νέο Ford Ka πληρώνοντας τοις μετρητοίς και θα έχετε όφελος € 600* (με Φ.Π.Α.) και όφελος €1.262** (με Φ.Π.Α.).

*Ισχύει για τις εκδόσεις Titanium και Grand Prix και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

**Ισχύει για το Ka Trend Plus του οποίου η τιμή γίνεται € 9.990. Δεν αφορά ειδικές παραγγελίες.

Εναλλακτικά Χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Credit: Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα παρακάτω χρηματοδοτικά προγράμματα που σας παρέχει η Ford Credit:

  • Από 50% προκαταβολή έως και 60 δόσεις Άτοκα ή € 93 το μήνα άτοκα (ισχύει μόνο για το Ka Trend Plus και όχι για ειδικές παραγγελίες)
  • Από 25% προκαταβολή έως και 60 δόσεις με επιτόκιο 4,99% (συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,6%)

Ford all for Half: Για την απόκτηση του νέου Ford Ka ισχύει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα All for Half.


Ford Fiesta


Προωθητικό πρόγραμμα για 2010 MY: Για αγορά τοις μετρητοίς έχετε όφελος € 800 (με Φ.Π.Α.).

Η τιμή € 11.920 που επικοινωνείται, αφορά την έκδοση Ambiente 5θυρη 1.25lt με Air-condition και Ράδιο-CD και ισχύει για αγορά τοις μετρητοίς.

Προωθητικό πρόγραμμα για 2009 MY: Για αγορά τοις μετρητοίς έχετε όφελος € 1.240 (με Φ.Π.Α.) σε όλες τις εκδόσεις.

Εναλλακτικά Χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Credit (ισχύουν για 2009 & 2010 ΜΥ): Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα παρακάτω χρηματοδοτικά προγράμματα που σας παρέχει η Ford Credit:

  • Από 25% προκαταβολή έως και 36 Άτοκες δόσεις
  • Από 25% προκαταβολή έως και 48 δόσεις με επιτόκιο 4,99% (συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,6%)
  • Από 50% προκαταβολη έως και 60 Άτοκες δόσεις*

*Το ποσό των € 106 το μήνα άτοκα που επικοινωνείται, προκύπτει από το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και αφορά την έκδοση Ambiente 5θυρη 1.25lt με Air-condition και Ράδιο-CD. Το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό αφορά και την έκδοση Trend 2009MY.

Ford all for Half: Για την απόκτηση του Ford Fiesta συνεχίζει να ισχύει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα All for Half .


Ford Fusion






Νέο Προωθητικό πρόγραμμα: Αποκτήστε τώρα το Ford Fusion πληρώνοντας τοις μετρητοίς και θα έχετε όφελος € 2.300 (με Φ.Π.Α.).

Εναλλακτικό Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Credit: Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από το παρακάτω χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας παρέχει η Ford Credit:

  • Από 25% προκαταβολή έως και 48 Άτοκες δόσεις συνδυαστικά με όφελος € 1.500 (με Φ.Π.Α.)

Ford All for Half: Για την απόκτηση του Ford Fusion συνεχίζει να ισχύει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα All for Half.


FordFocus


Νέο Προωθητικό πρόγραμμα: Αποκτήστε τώρα το Ford Focus πληρώνοντας τοις μετρητοίς και θα έχετε όφελος € 2.200 (με Φ.Π.Α.).

Εναλλακτικά Χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Credit: Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από το παρακάτω χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας παρέχει η Ford Credit:

  • Από 25% προκαταβολή έως και 48 δόσεις με επιτόκιο 4,99% (συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,6%) συνδυαστικά με όφελος € 1.500 (με Φ.Π.Α.)
  • Από 25% προκαταβολή έως και 48 δόσεις Άτοκα συνδυαστικά με όφελος € 600 (με Φ.Π.Α.)

Ford All for Half: Για την απόκτηση του Ford Focus συνεχίζει να ισχύει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα All for Half.


Ford Focus Coupé-Cabriolet


Νέο Προωθητικό πρόγραμμα: Αποκτήστε τώρα το Ford Focus Coupé-Cabriolet πληρώνοντας τοις μετρητοίς και θα έχετε όφελος € 6.100 (με Φ.Π.Α.).

Εναλλακτικά Χρηματοδοτικά προγράμματα Ford Credit: Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα παρακάτω χρηματοδοτικά προγράμματα που σας παρέχει η Ford Credit:
  • Από 25% προκαταβολή έως και 48 Άτοκες δόσεις συνδυαστικά με όφελος € 3.500 (με Φ.Π.Α.)
  • Από 50% προκαταβολή έως και 60 Άτοκες δόσεις συνδυαστικά με όφελος € 3.500 (με Φ.Π.Α.)

Ford all for Half: Για την απόκτηση του Ford Focus Coupé-Cabriolet συνεχίζει να ισχύει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα All for Half.


Ford C-MAX


Νέο Προωθητικό πρόγραμμα: Αποκτήστε τώρα το Ford C-MAX πληρώνοντας τοις μετρητοίς και θα έχετε όφελος € 2.000 (με Φ.Π.Α.).

Εναλλακτικό Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Credit: Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από το παρακάτω χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας παρέχει η Ford Credit:

  • Από 25% προκαταβολή έως και 60 δόσεις με επιτόκιο 4,99% (συμπερ/νης της εισφοράς 0,6%) συνδυαστικά με όφελος € 400 (με Φ.Π.Α.)

Ford All for Half: Για την απόκτηση του Ford C-MAX συνεχίζει να ισχύει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα All for Half.


Ford Mondeo


Προωθητικό πρόγραμμα για Mondeo Collection: Αποκτήστε το Mondeo Collection πληρώνοντας τοις μετρητοίς και θα έχετε όφελος € 2.000 (με Φ.Π.Α.).

Εναλλακτικό Χρηματοδοτικό πρόγραμμα για Mondeo Collection: Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από το παρακάτω Χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Credit:

  • Από 25% προκαταβολή έως και 60 δόσεις με επιτόκιο 4,99% (συμπερ/νης εισφοράς 0,6%) συνδυαστικά με όφελος € 500 (με Φ.Π.Α.)

Προωθητικό και εναλλακτικά Χρηματοδοτικά προγράμματα για 2009ΜΥ*: Αποκτήστε τώρα το Ford Mondeo με € 17.395**πληρώνοντας τοις μετρητοίς, με συνολικό όφελος € 3.500 (με Φ.Π.Α.). Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα παρακάτω Χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Credit:

  • Από 10% προκαταβολή έως και 60 Άτοκες δόσεις
  • Από 25% προκαταβολή έως και 60 δόσεις με επιτόκιο 5,99% (συμπεριλαμβάνεται η εισφορά 0,6%) συνδυαστικά με όφελος € 2.300 (με Φ.Π.Α.)
  • Από 50% προκαταβολή έως και 60 Άτοκες δόσεις***

*Ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων.

**Η τιμή των € 17.395 αφορά τη 4θυρη και 5θυρη έκδοση Trend 1.6L.

***Η τιμή των € 174 το μήνα προκύπτει με τη χρήση του συγκεκριμένου χρηματοδοτικού προγράμματος και επίσης αφορά τη 4θυρη και 5θυρη έκδοση Trend 1.6L.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σελίδα Μεγάλες ευκαιρίες - FordStar Deals και απευθυνθείτε σε έναν Επίσημο Έμπορο Ford.

Ford All for Half: Για την απόκτηση του Ford Mondeo, συνεχίζει να ισχύει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα All for Half.


Ford Kuga

Προωθητικό πρόγραμμα: Αποκτήστε τώρα το Ford Kuga πληρώνοντας τοις μετρητοίς και θα έχετε όφελος € 3.200 (με Φ.Π.Α.). Το συγκεκριμένο όφελος ισχύει για βενζινοκινητήρα, για τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις το όφελος είναι € 2.700 (με Φ.Π.Α.).

Εναλλακτικό Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Credit: Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από το παρακάτω χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας παρέχει η Ford Credit:

  • Από 25% προκαταβολή έως και 60 δόσεις με επιτόκιο 4,99% (συμπερ/νης εισφοράς 0,6%) συνδυαστικά με όφελος € 1.000 (με Φ.Π.Α.)

Ford all for Half: Για την απόκτηση του Ford Kuga συνεχίζει να ισχύει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα All for Half.


Ford S-MAX


Προωθητικό πρόγραμμα: Αποκτήστε τώρα το Ford S-MAX πληρώνοντας τοις μετρητοίς και θα έχετε όφελος € 2.100 (με Φ.Π.Α.).

Εναλλακτικό Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Credit: Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από το παρακάτω χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας παρέχει η Ford Credit:

  • Από 25% προκαταβολή έως και 60 δόσεις με επιτόκιο 4,99% (συμπερ/νης εισφοράς 0,6%)

Ford All for Half: Για την απόκτηση του Ford S-MAX συνεχίζει να ισχύει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα All for Half.


Ford Galaxy


Προωθητικό πρόγραμμα: Αποκτήστε τώρα το Ford Galaxy πληρώνοντας τοις μετρητοίς και θα έχετε όφελος € 3.500 (με Φ.Π.Α.).

Εναλλακτικό Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Credit: Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από το παρακάτω χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σας παρέχει η Ford Credit:

  • Από 25% προκαταβολή έως και 60 δόσεις με επιτόκιο 4,99% (συμπερ/νης εισφοράς 0,6%)

Ford All for Half: Για την απόκτηση του Ford Galaxy συνεχίζει να ισχύει το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα All for Half.




ford.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...