Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Toyota ανακαλεί περισσότερα από 180.000 αυτοκίνητα στη Βρετανία


Η μεγαλύτερη ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, η Toyota, θα ανακαλέσει περισσότερα από 180.000 αυτοκίνητα που έχει πωλήσει στη Βρετανία για να επισκευάσει το πρόβλημα στο πεντάλ γκαζιού, το οποίο την έχει αναγκάσει να προβεί στην ανάκληση εκατομμυρίων αυτοκινήτων της στον κόσμο, γράφουν σήμερα πολλές βρετανικές εφημερίδες, επικαλούμενες την εταιρεία.
Σύμφωνα με τις Times, Guardian και Daily Mail, η Toyota ανακοίνωσε ότι θα ανακαλέσει συνολικά 180.865 αυτοκίνητά της στη Βρετανία.


Ανακοίνωση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο επιβεβαιώνει την είδηση για την ανάκληση αυτοκινήτων στη Βρετανία, αλλά δεν διευκρινίζει τον αριθμό τους.
Σύμφωνα με την Toyota, με την οποία δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία σήμερα το πρωί, η ανάκληση αυτή αφορά 7 μοντέλα.
Πρόκειται για τα iQ, Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis και Verso.
Σύμφωνα με τους Times, η Toyota ανέστειλε επίσης την παράδοση στη Βρετανία καινούργιων αυτοκινήτων των μοντέλων αυτών έως ότου διορθωθεί το πρόβλημα στο πεντάλ γκαζιού.
Περίπου 1,8 εκατομμύρια αυτοκίνητα της Toyota ανακλήθηκαν στην Ευρώπη λόγω της πιθανότητας να μπλοκάρει το πεντάλ του γκαζιού τους.
Παγκοσμίως η εταιρεία έχει αναγκαστεί να ανακαλέσει από το φθινόπωρο περίπου 8 εκατομμύρια αυτοκίνητα.
express.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...