Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SEAT IBIZA CUPRA...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ!








Γνωρίζατε ότι το CUPRA σημαίνει “Cup Racing”; Ναι το όνομα που έχει επιλέξει η ισπανική φίρμα για το γρηγορότερο ibiza παραγωγής δηλώνει απόλυτα την καταγωγή και τον προορισμό του σπορ μοντέλου...

Το "δυνατό χαρτί" του νέου Seat Ibiza Cupra είναι ο κινητήρας του. Ο 1.4 TSI με turbo και στροβιλοσυμπιεστή καυσαερίων αποδίδει 180 hp στις 6.200 σ.α.λ. με ροπή 250 Nm μεταξύ 2.000 και 4.500 σ.α.λ. Με τη νέα χαρτογράφηση του κινητήρα -κυρίως - έχουμε επιτάχυνση 7,2 δευτ. και τελική ταχύτητα 225 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση είναι περίπου στα 6,4 λίτρα./100 χλμ., σε σχέση με τα 7,9 του προηγούμενου μοντέλου, ενώ μειώθηκαν και οι ρύποι κατά 19%, στα 148 γρ./χλμ. διοξειδίου του άνθρακα από 180 που είχε το αντίστοιχο προηγούμενο Cupra.




H συνεργασία του τουρμπάτου μοτέρ με το επτάρι κιβώτιο DSG είναι άψογη, επιτρέποντας στον οδηγό να εκμεταλλευτεί την άφθονη για τον κυβισμό του αυτοκινήτου ροπή. Η απόκριση στο γκάζι είναι άμεση, ενώ ο 180άρης κινητήρας παρουσιάζεται τόσο γραμμικός, που απορείς αν όντως η ονομαστική ισχύς του είναι πραγματική.

Εξωτερικά ο αθλητικός χαρακτήρας του Cupra τονίζεται με νέο προφυλακτήρα με εισαγωγές αέρα που περιβάλουν την κεντρική γρίλια, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, φουσκωμένα πίσω φτερά και νέα τραπεζοειδή εξάτμιση στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό η ποιότητα είναι εμφανής και φυσικά κυρίαρχο ρόλο έχει το τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι με τις σταθερές μανέτες αλλαγής ταχυτήτων στις δύο πλευρές (paddles), και οι πενταλιέρες αλουμινίου! Πέρα από το ESP που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό, το νέο Cupra διαθέτει μεταξύ άλλων αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, αερόσακους κεφαλής, δείκτη ελέγχου πίεσης ελαστικών, προβολείς ομίχλης, ανάρτηση Cupra, σπορ καθίσματα και αλουμινένια πεντάλ.(Δείτε τον συνημμένο πίνακα με τα εξοπλιστικά στοιχεία).

Το αυτοκίνητο τιμάται προς 22.700ευρώ, αλλά με τωρινή τιμή στα 20.700 ευρώ λόγω έκπτωσης 10% σε όλα τα μοντέλα της SEAT.





Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...