Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Τα περισσότερα Porsche Cayenne κατά κεφαλή»


Την τοποθέτηση ενός υψηλού εντεταλμένου της ΕΕ στην ελληνική κυβέρνηση προτείνει ο πρόεδρος της ειδικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση Βολφ Κλίντς.
Τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο υψηλός εντεταλμένος, όπως τα περιγράφει ο Βολφ Κλιντς, ταιριάζουν γάντι στον ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτή των Ελευθέρων Δημοκρατών Γιώργο Χατζημαρκάκη. Ο κ. Κλιντς δεν επιβεβαιώνει, αλλά και δεν διαψεύδει.
Ο ρόλος του εντεταλμένου θα είναι εποπτικός, αλλά σε κρίσιμες καταστάσεις θα εισπράττει και τη δυσαρέσκεια, διευκρινίζει ο κ. Κλιτς, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερη την περίπτωση της Ελλάδας.

«Δεν ανήκει στις συνηθισμένες περιπτώσεις η Ελλάδα. Φυσικά και μπορεί να συμβεί και σε άλλες χώρες να χάσουν τον έλεγχο των δημοσιονομικών, αλλά στην περίπτωση της Ελλάδας είχαμε συνεχή παραποίηση στατιστικών στοιχείων. Και αυτό δεν είναι ένα απλό πταίσμα. Η Ελλάδα εντάχθηκε στην ευρωζώνη επί τη βάσει παραποιημένων στοιχείων. Μια πρακτική που συνεχίστηκε και αργότερα. Οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτε για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής», τονίζει ο πρόεδρος της ειδικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Τέλος, ο κ. Κλιντς υπενθυμίζει ότι η χώρα μας έχει το μεγαλύτερο κατά κεφαλή ποσοστό αυτοκινήτων τύπου Porsche cayenne και τα περισσότερα κότερα στις μαρίνες σε σύγκριση με τους άλλους Ευρωπαίους, τη στιγμή που μόνο το 5% των πολιτών δηλώνει εισόδημα άνω των 100 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Και αυτό σίγουρα το έβλεπαν και οι ελληνικές κυβερνήσεις, καταλήγει.
πηγή





Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...