Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Opel Astra με 250PS!!


Οι μηχανικοί της Opel ετοιμάζουν πυρετωδώς την απάντησή τους στα Ford Focus ST και VW Golf R. Το πιο δυνατό Opel Astra όλων των εποχών βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών εξέλιξης στον Αρκτικό κύκλο.

Το μοντέλο που προς το παρόν φέρει τον κωδικό VXR, φορά δίλιτρο turbo κινητήρα ο οποίος αποδίδει 250PS και 32,7kgm ροπής σχεδόν από το ρελαντί. Στόχος των μηχανικών της Γερμανικής εταιρείας είναι οι επιδόσεις του VXR να είναι καυτές ακούγονται 6 sec για τα 0-100km/h και τελική ταχύτητα 240km/h.


Όσον αφορά την οδική συμπεριφορά το γρήγορο Astra θα φορά την ανάρτηση FlexRide. Όταν ο οδηγός θέλει να κινηθεί πιο αθλητικά επιλέγει την επιλογή 'Sport' όπου αλλάζει η απόκριση του γκαζιού, σκληραίνει η ανάρτηση και η συμπεριφορά γίνεται πιο κοφτερή. Φυσικά τις υπόλοιπες στιγμές ο οδηγός μπορεί με ένα απλό πάτημα κουμπιού να επιλέξει τη 'Standard' ρύθμιση.
Αισθητικά το γρήγορο Astra είναι 3πορτο και διαφέρει από τα μικρότερα της οικογένειας με την προσθήκη αεροδυναμικών βοηθημάτων αλλά και μιας μεγάλης απόληξης εξάτμισης στο κέντρο του προφυλακτήρα, όπως το σημερινό OPC.
Η παρουσίαση του δυνατού Astra αναμένεται να γίνει στο Παρίσι το Σεπτέμβριο οπότε θα φτάσει στις εκθέσεις στις αρχές του 2011.
protothema.gr




Απολαύστε πλούσια θεματολογία από το autocarnet:



Δείτε τα Dream Cars του autocarnet.
Διαβάστε Ειδήσεις από τον χώρο αυτοκινήτου.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει μια "βόλτα" από την ενότητα του autocarnet με θέμα την Γυναίκα και το Αυτοκίνητο!
Δείτε Video - επιλογές από το αρχείο του autocarnet.
Γελάστε πολύ διαβάζοντας τα ανέκδοτα - επιλογές του autocarnet.
Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άλμπουμ φωτογραφιών μας!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...