Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ferrari: "Ανοιχτή η πόρτα για Ρόσι"


Δημόσια πρόσκληση στον Βαλεντίνο Ρόσι να τρέξει με την Ferrari στην F1 του χρόνου, απηύθυνε ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της ομάδας.

"Είναι φίλος και αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής, μεγάλος οπαδός της F1 και πιθανώς ένας μελλοντικός πρωταθλητής της F1", τόνισε ο πρόεδρος της ιταλικής φίρμας.

"Αν υπήρχε η περίπτωση να συνεργαστούμε το 2011 και ήθελε να το κάνει, έχοντας την ευκαιρία να κάνει δοκιμές για να προσαρμοστεί στην F1, τότε γιατί όχι;".

Ο Ντι Μοντετζέμολο έχει αναφέρει και στο παρελθόν την ιδέα του να επιτραπεί στις ομάδες να κατεβάζουν τρίτο μονοθέσιο σε επιλεγμένα GP, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε μεγάλους σταρ άλλων κατηγοριών, όπως ο Ρόσι, αλλά και σε νέους πιλότους, να αγωνιστούν στην F1.

Αναλύοντας περισσότερο το ζήτημα, σημείωσε: "Καταλαβαίνω τις αντιρρήσεις των μικρών ομάδων. Ομως αυτό που λέω συμφέρει την F1 και τους εν δυνάμει νέους συμμετέχοντες στο σπορ.

"Το τρίτο μονοθέσιο θα μπορούσε να βοηθήσει τους νεαρούς πιλότους να αναπτυχθούν. Η ιδέα είναι η εξής: θα έδινα ευχαρίστως μια Ferrari σε μια αμερικανική, γερμανική ή αυστραλιανή ομάδα και να αφήσω το μονοθέσιο να το διαχειρίζονται εκείνοι.

"Ετσι θα ξόδευαν σαφώς λιγότερα χρήματα, απ' ό,τι αν είχαν να κατασκευάσουν μόνοι τους το μονοθέσιο από το μηδέν. Θα μπορούσαν να δώσουν αυτό το μονοθέσιο σε έναν ταλαντούχο και καθιερωμένο οδηγό ή να δοκιμάσουν έναν νεαρό οδηγό με καλές προοπτικές".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Ρόσι με την Yamaha λήγει στο τέλος του 2010 και ο επικεφαλής της ιαπωνικής ομάδας MotoGP, Ντάβιντε Μπρίβιο, έχει δηλώσει πρόσφατα ότι υπολογίζει την Ferrari ως την κυριότερη αντίπαλο για τις υπηρεσίες του 30χρονου αναβάτη ενόψει 2011.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ρόσι έκανε δοκιμές με μονοθέσιο της Ferrari και είχε πολύ απόδοση, αν και αργότερα είπε ότι είναι πλέον πολύ μεγάλος σε ηλικία για να σκεφτεί ενδεχόμενη μεταπήδησή του στην F1.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...