Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1: Ανακοίνωσε ντι Ρέστα η Force India


Τον Πολ ντι Ρέστα ανακοίνωσε ως δοκιμαστή η Force India. Ο Βρετανός δήλωσε ενθουσιασμένος που θα κάνει αυτό το βήμα στην καριέρα του, ενώ ο Βιτζέι Μαλία πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει στο σπορ.

Η Force India έχει γνωστοποιήσει εδώ και καιρό ότι το 2010 θα πορευτεί με το ίδιο οδηγικό δίδυμο, που είχε και το 2009, όμως, δεν είχε ανακοινώσει το δοκιμαστή της. Αυτό έπραξε σήμερα η ινδική ομάδα, καθώς ανακοίνωσε τον Πολ ντι Ρέστα. Το όνομά του Βρετανού... έπαιζε για τη θέση οδηγού σε κάποιες ομάδες, όμως αυτό δεν έγινε και, έτσι, βρήκε άλλο... μονοπάτι για να τον οδηγήσει στη Formula1.

Γι' αυτό ο 23χρονος δήλωσε ενθουσιασμένος από το γεγονός αυτό. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάρω τελικά μια ευκαιρία να μεταβώ στη Formula1. Είμαι ικανοποιημένος που μπορώ να ξεκινήσω την καριέρα μου στη Formula1 με τη Force India, μια ομάδα που έχει πολύ υλικό. Βλέπω αυτή την κίνηση να με πηγαίνει ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχω το όνειρό μου να αγωνιστώ στη Formula1.

Νομίζω ότι το πρόγραμμα είναι τέλειος τρόπο να προετοιμαστώ πλήρως και να είναι έτοιμος να το κάνω αν και όταν έρθει η ευκαιρία μια θέσης οδηγού. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή ενός μακρόχρονου μέλλοντος με τη Force India», είπε ο ντι Ρέστα. Από τη μεριά του ο Βιτζέι Μαλία πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει στο συγκεκριμένο άθλημα.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι να έχουμε μερική από την ικανότητα του Πολ να μπαίνει στην ομάδα, καθώς έχει τη σωστή συμπεριφορά για να τα καταφέρει στη Formula1. Το πρόγραμμα που έχουμε θα του επιτρέψει να αντιμετωπίσει το μονοθέσιο, την ομάδα και το περιβάλλον και τις ποικίλες πιέσεις που έχει η Formula1. Ανυπομονούμε να γίνει αυτή η συνεργασία πολύ εποικοδομητική». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ντι Ρέστα έχει αγωνιστεί στη Formula Renault στη Formula 3, καθώς και στο DTM.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...