Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Ναι" στις αλλαγές από την F1 Commission

* Προς απαγόρευση οι διπλοί διαχύτες
* Νέα αλλαγή στην βαθμολόγηση
* Νέος κανονισμός για τα λάστιχα


Η Επιτροπή της F1, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους των ομάδων, της FIA, της FOM, των σιρκουί και των χορηγών, έδωσε την συγκατάθεσή της προκειμένου να ισχύσουν οι εισηγήσεις της Αγωνιστικής Ομάδας Εργασίας.

Η σημαντικότερη εξ αυτών είναι η εισαγωγή ενός νέου κανονισμού για τα λάστιχα, που υποχρεώνει τους οδηγούς να ξεκινούν τον αγώνα με το ίδιο σετ, με το οποίο έγραψαν τον ταχύτερο χρόνο τους στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών.

Με αυτόν τον τρόπο προστίθεται ένα νέο στοιχείο στην στρατηγική, μιας και αυτή θα δεν επηρεάζεται πλέον από τους ανεφοδιασμούς, και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα αυξήσει τον αριθμό των προσπερασμάτων.

Μία ακόμα αλλαγή που ενέκρινε η F1 Commission, ήταν η μείωση του αριθμού των σετ ελαστικών για στεγνό που έχει στη διάθεσή της κάθε ομάδα, από 11 σε 14. Και για να μην αποθαρρυνθούν οι ομάδες να κάνουν δοκιμές τις Παρασκευές, ένα σετ από αυτά θα πρέπει να επιστρέφεται πριν αρχίσει το 2ο σκέλος και δύο σετ πριν αρχίσει το 3ο σκέλος.

Επίσης, η Επιτροπή άναψε το πράσινο φως στην εκ νέου τροποποίηση του συστήματος βαθμολόγησης, το οποίο είναι πλέον 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1, όπως επίσης και στην απαγόρευση του διπλού διαχύτη από το 2011.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...