Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MÓ eScooter 125 , το ηλεκτρικό σκούτερ της Seat κατέφτασε

Seat MÓ eScooter 125
Το Seat MÓ eScooter 125


Η παραγωγή ξεκίνησε ήδη για την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της SEAT, το SEAT MÓ eScooter 125, σε συνεργασία με το Silence που εδρεύει στη Βαρκελώνη, και ειδικεύεται στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Αυτό το όχημα παρέχει μια νέα γκάμα κινητικότητας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας νέας γενιάς που θέλει να μετακινείται πιο οικονομικά και οικολογικά σε αστικές και περί αστικές περιοχές.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου 2020 οι πρώτες μονάδες είναι ήδη διαθέσιμες σε 18 ισπανικές αντιπροσωπείες. Η νέα ηλεκτρική μοτοσικλέτα SEAT MÓ έφτασε επίσης σε πέντε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία και Σουηδία).

Η μοτοσικλέτα παράγεται στο εργοστάσιο της Silence που βρίσκεται στο Sant Boi de Llobregat (Βαρκελώνη). Η ομάδα της Silence, με την υποστήριξη των μηχανικών R & D της SEAT στην κατασκευή μπαταριών, βοήθησε την εταιρεία να ανακάμψει γρήγορα μετά την πρόσφατη πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταστάσεις της και να τηρήσει τις προθεσμίες παραγωγής. Σε χρόνο ρεκόρ, το εργοστάσιο Sant Boi προετοιμάστηκε για να καλύψει τη νέα γραμμή συναρμολόγησης της μπαταρίας.
Seat MÓ eScooter 125


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με κινητήρα 7 kW (μέγιστη ισχύς: 9 kW), η μοτοσικλέτα φτάνει στην τελική ταχύτητα των 95 km/h και επιταχύνει από 0 έως 50 km/h σε 3,9 δευτερόλεπτα. Έχει μια μπαταρία που παρέχει αρκετή ενέργεια για μια αυτονομία έως και 137 χλμ. Διαθέτει επίσης τρεις τρόπους οδήγησης, Eco, City και Sport, οι οποίοι προσαρμόζονται σε διαφορετικές καταστάσεις. Η εύκολα επαναφορτιζόμενη και φορητή μπαταρία απλοποιεί τη λειτουργία και ο υψηλός βαθμός συνδεσιμότητας καθιστά το SEAT MÓ eScooter 125 τέλεια ενσωματωμένο στην καθημερινή ζωή των χρηστών.

Το όχημα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Daring Red, Aluminium Gray και Oxygen White, που δημιουργήθηκαν ειδικά για να τονίσουν τον χαρακτήρα του eScooter και να αναδείξουν την προσωπικότητά του. Η αρχική τιμή του στην Ισπανία είναι 6.250 ευρώ (5.500 ευρώ με το πρόγραμμα επιδότησης MOVES II) και οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν σχήματα χρηματοδότησής από 3 ευρώ/ημέρα (για 48 μήνες).


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...