Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το θρυλικό κέντρο εξέλιξης της Alfa Romeo στο Balocco, έκλεισε 60 χρόνια ζωής!

Balocco
Το θρυλικό κέντρο εξέλιξης της Alfa Romeo στο Balocco, έκλεισε 60 χρόνια ζωής!

Το θρυλικό κέντρο εξέλιξης της Alfa Romeo στο Balocco, έκλεισε 60 χρόνια ζωής και το μουσείο της μάρκας γιόρτασε αυτή την επέτειο με μια ξεχωριστή διαδικτυακή εκδήλωση την Κυριακή 11 Απριλίου.

Με την αυτοκινητοβιομηχανία να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και τις απαιτήσεις να γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες, η Alfa Romeo ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που δημιούργησε μια εγκατάσταση ειδικά σχεδιασμένη για την εξέλιξη των μοντέλων της. Στην αρχική του μορφή, το 1961, το κέντρο δοκιμών του Balocco, καταλάμβανε έκταση 2 km2 και έδινε τη δυνατότητα στους δοκιμαστές να εξελίξουν τα νέα μοντέλα με απόλυτη μυστικότητα. Στη συνέχεια, με συνεχείς αναβαθμίσεις, το Balocco Proving Ground έφτασε να καταλαμβάνει σήμερα έκταση μεγαλύτερη από 5,5 km2, αποτελώντας μία από τις πιο σημαντικές εγκαταστάσεις του είδους σε όλο τον κόσμο.

Με αφορμή την 60η επέτειο από την κατασκευή αυτής της θρυλικής εγκατάστασης, μέσα στην οποία γεννήθηκαν όλες οι σύγχρονες Alfa Romeo, το Museo Storico Alfa Romeo, ετοίμασε ένα διαδικτυακό ταξίδι στο Balocco. Εκτός από την αναφορά σε άγνωστες μέχρι σήμερα ιστορίες από το κέντρο δοκιμών, οι υπεύθυνοι του μουσείου έχουν ετοιμάσει και ένα video στο οποίο παρουσιάζεται η εξέλιξη του κέντρου και συγκρίνονται οι σημερινές εγκαταστάσεις με εκείνες του 1961. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο CEO της Alfa Romeo, κ. Philippe Imparato.

Δείτε το σχετικό βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/museoalfaromeo/videos/517401952581640/

Δείτε επίσης το test drive της Alfa Romeo Giulia QV από το περιοδικό Drive με οδηγό τον Μιχάλη Γεωργιάδη στο Balocco και όχι μόνο: https://www.youtube.com/watch?v=cm47c-y7HmM&t=4s 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...