Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι επιδόσεις του...ελληνάρα οδηγού εν μέσω πανδημίας!

ατυχήματα λόγω υπερβολικής ταχύτητας

Οι επιδόσεις του...ελληνάρα οδηγού εν μέσω πανδημίας!
3 στις 10 κλήσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν σε κίνηση με υπερβολική ταχύτητα!!!

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής βεβαιώθηκαν 7.915 παραβάσεις από τις οποίες 423 σε βαθμό πλημμελήματος.

Βεβαιώθηκαν 52 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 22 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος, 1.799 παραβάσεις ορίου ταχύτητας, 154 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,116 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου, 163 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 218 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους και 24 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς.

Η Τροχαία επισημαίνει ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Μαθαίνουμε επίσης ότι τον τρίτο μήνα του 2021 μόνο στην Αττική σημειώθηκαν 376 τροχαία ατυχήματα με 431 παθόντες. Ειδικότερα καταγράφηκαν 9 θανατηφόρα με 11 νεκρούς, 12 σοβαρά με 12 σοβαρά τραυματίες και 355 ελαφρά με 408 ελαφρά τραυματίες. Τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δίκυκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...