Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Carglass: More than Glass-«Bring the Future Today»

Carglass: More than Glass-«Bring the Future Today»
Carglass: More than Glass-«Bring the Future Today»

Οι συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του αυτοκινήτου, η αυξανόμενη περιπλοκότητα των κρυστάλλων και οι αλλαγές στον κλάδο της ασφάλισης οχημάτων, συνέπεια των παραπάνω, βρίσκονται στο επίκεντρο του διαδικτυακού συνεδρίου που διοργανώνει η Carglass, Carglass®: More than Glass-«Bring the Future Today», με διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που μεταφέρουν τον παλμό των εξελίξεων από όλο τον κόσμο.

Ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας διανύει μια εξαιρετικά καθοριστική περίοδο, κατά την οποία οι νέες τεχνολογίες ενσωματώνονται όλο και περισσότερο σε σημαντικές λειτουργίες των οχημάτων. Τα Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού ADAS, όπως η προειδοποίηση εκτροπής λωρίδας, park assist κ.α., εξοπλίζουν πλέον τα περισσότερα νέα οχήματα. Η νέα γενιά οχημάτων ενσωματώνει προηγμένες εφαρμογές που επηρεάζουν την περιπλοκότητα των κρυστάλλων, όπως είναι τα Head-Up-Display, δημιουργώντας νέες προκλήσεις στον τομέα της επισκευής και της αντικατάστασης κρυστάλλων και επιφέροντας σημαντικές αλλαγές στο μέλλον της ασφάλισης οχημάτων.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν οδηγήσει στην ανάγκη θέσπισης νέων standards στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων και παραμετροποίησης Κάμερας ADAS, που ως στόχο έχουν την ασφάλεια των αυτοκινητιστών. Ποιες είναι, λοιπόν, οι νέες προκλήσεις που αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα του κλάδου και ποιες οι προϋποθέσεις που πρέπει να εφαρμόζονται; Πώς διασφαλίζονται τα παραπάνω και με ποιον τρόπο οι νέες εξελίξεις αναμένεται να επηρεάσουν το μέλλον της ασφάλισης των οχημάτων;

Η Carglass δίνει απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω καίρια ζητήματα, μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις από παγκόσμιους οργανισμούς και κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς του αυτοκινήτου, στο webinar που θα μεταδοθεί live από ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στις 15 Απριλίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα του συνεδρίου, στον σύνδεσμο.


 



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...