Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

New Kymco Downtown 350i ABS

New Kymco Downtown 350i ABS
New Kymco Downtown 350i ABS

Το νέο mega-scooter της ταϊβανέζικης φίρμας έχει υποβλητικό παρουσιαστικό και άκρως επιθετική σχεδιαστική γλώσσα, στην οποία κυριαρχούν οι αιχμές. Στην ουσία πρόκειται για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα GT scooters μεσαίου κυβισμού, που ξεχωρίζει φυσικά και για την υψηλή ποιότητα κατασκευής του. Το εξαιρετικό ζύγισμα και στήσιμο του Downtown 350i τού δίνει αίσθηση scooter μικρότερου βάρους και το κάνει ιδανικό για μέσα στην πόλη, αλλά συνάμα είναι πρόθυμο και για το υπεραστικό ταξίδι που μπορεί να θελήσει να κάνει ο οδηγός του. 
Το scooter της ταϊβανέζικης εταιρίας μπορεί να σας ταξιδεύει όλη μέρα στον αυτοκινητόδρομο, μαζί με συνεπιβάτη και φορτωμένο με ταχύτητες στα νόμιμα όρια του και το ρεζερβουάρ των 12,5 λίτρων να προσφέρει αυτονομία πάνω από 250 χλμ. με μέση κατανάλωση κάτω από τα 4 λίτρα. Η κατανάλωση είναι μόνο ένα από τα δυνατά σημεία του ισχυρού μονοκύλινδρου κινητήρα με την πολιτισμένη λειτουργία να τον χαρακτηρίζει είτε κινείστε λίγο πάνω από το ρελαντί, είτε κυνηγάτε την τελική του ταχύτητα.
New Kymco Downtown 350i ABS


Στα πλαίσια προώθησης του ήδη επιτυχημένου mega scooter της KYMCO, Downtown 350i, ενός από τα πιο  εμπορικά μοντέλα της KYMCO στην Ευρώπη,  έχει σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης στα 4 χρόνια.

Επιπλέον η τιμή κτήσης  έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να αποτελέσει μια από τις πιο συμφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία των high end σκούτερ 300-400 κυβικών, αλλά και προσιτή εναλλακτική των πιο απλών 300ριών.
New Kymco Downtown 350i ABS


‘Το νέο Downtown 350i προσφέρει όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένας  αναβάτης αυτής της κατηγορίας scooter:

-      Κινητήρα υψηλής απόδοσης χαμηλής κατανάλωσης G5-SC

-      Άνετους χώρους για οδηγό και συνεπιβάτη

-      Χώρο κάτω από το κάθισμα για 2 κράνη

-      Στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας ABS

-      Ελαστικά METZELER Feel Free στην έκδοση (Noodoe)

-      Πλατφόρμα διασύνδεσης με smartphone KYMCO NOODOE

-      GPS Navigator με δωρεάν χάρτες της Ελλάδας

 
New Kymco Downtown 350i ABS

Και επιπλέον:

-      Πρόγραμμα δωρεάν επέκτασης εγγύησης σε 4 χρόνια, KYMCO WARRANTY+

Το νέο Kymco Downtown 350i διατίθεται σε δελεαστικές τιμές 4.995 € για την απλή έκδοση & 5.595 € για την έκδοση Noodoe (πρόκειται για τελικές τιμές με υπολογισμένο το Τέλος Ταξινόμησης)

 
New Kymco Downtown 350i ABS
New Kymco Downtown 350i ABS
New Kymco Downtown 350i ABS
New Kymco Downtown 350i ABS
New Kymco Downtown 350i ABS
New Kymco Downtown 350i ABS
New Kymco Downtown 350i ABS
New Kymco Downtown 350i ABS

















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...