Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

myJeep: Το Χριστουγεννιάτικο Δώρο της Jeep

Το Χριστουγεννιάτικο Δώρο της Jeep
myJeep: Το Χριστουγεννιάτικο Δώρο της Jeep


Με την αγορά ενός Jeep, δεν αποκτά κανείς απλά ένα από τα πλέον ικανά SUV, αλλά εντάσσεται και σε μια μοναδική «οικογένεια» φίλων της περιπέτειας, της φύσης και βέβαια των θρυλικών μοντέλων της Αμερικανικής μάρκας. Με αφορμή την εορταστική περίοδο, η Jeep και η Mopar –επίσημη μάρκα υπηρεσιών του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles- δίνουν την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων της θρυλικής μάρκας να απολαύσουν μοναδικές προσφορές και αυθεντικά αξεσουάρ για το αγαπημένο τους αυτοκίνητο.
Jeep Wrangler


Κλείνοντας 80 χρόνια ένδοξης ιστορίας, η Jeep® αποτελεί το παράδειγμα του πώς μία μάρκα αυτοκινήτων εξελίχθηκε σε ένα θρύλο, αποκτώντας εκατομμύρια οπαδών σε όλο τον κόσμο. Δημιουργώντας την κατηγορία των SΞεεπ ΨομπαUV, η Jeep, ένωσε σε μια ξεχωριστή οικογένεια τους φίλους της περιπέτειας, αλλά και όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μοναδική αίσθηση ενός αυθεντικού Jeep. Για όλους αυτούς τους λάτρεις των δυναμικών SUV, δημιουργήθηκε το myJeep, μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι κάτοχοι Jeep μπορούν να βρουν ειδικές προσφορές και υπηρεσίες ώστε να απολαμβάνουν πάντα στο μέγιστο βαθμό το αγαπημένο τους αυτοκίνητο.

Με αφορμή την εορταστική περίοδο, αλλά και τη γνωστή αγάπη των κατόχων αυτοκινήτων της μάρκας για την εξατομίκευση του Jeep τους, οι Jeep και Mopar, προσφέρουν με κάθε νέα εγγραφή στο myJeep, έκπτωση 20% για την αγορά αυθεντικών αξεσουάρ από την πλούσια γκάμα της μάρκας. Με αυτό τον τρόπο οι φίλοι της μάρκας απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, ενώ ενημερώνονται πάντα πρώτοι για νέες προσφορές, συμβουλές συντήρησης και κάθε άλλο νέο για το αγαπημένο τους Jeep.

Η πρόσβαση και εγγραφή στο myJeep είναι διαθέσιμη μέσω του παρακάτω συνδέσμου:




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...