Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο κ. Γεώργιος Γαρδέλης νέος Δ/ντής Πωλήσεων στην FCA Greece

Ο κ. Γεώργιος Γαρδέλης νέος Δ/ντής Πωλήσεων

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στην FCA Greece

Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) που εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και Fiat Professional στην ελληνική αγορά, όρισε τον κ. Γεώργιο Γαρδέλη, ο στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων.

Ο κ. Γαρδέλης διαθέτει μακρόχρονη και επιτυχημένη σταδιοδρομία στον κλάδο του αυτοκινήτου, έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος στο εμπορικό σκέλος διοίκησης σημαντικών εταιρειών της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου όπως Toyota, Hyundai, VW-AUDI, VW Bank , Suzuki, Executive Lease κ.α.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ανάληψης της θέσης του Διευθυντή Πωλήσεων από τον κ. Γαρδέλη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece, κ. Γεώργιος Μπακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζουμε στην οικογένεια της FCA, ένα σημαίνων στέλεχος της εγχώριας αγοράς με πολυεπίπεδη εμπειρία και δράση. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η επαγγελματική επάρκεια και ο δυναμικός του χαρακτήρας θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της FCA Greece στην Ελληνική αγορά και την επίτευξη του στρατηγικού πλάνου του Ομίλου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...