Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Nissan βρήκε στη Σύρο… θησαυρό !

Η Nissan βρήκε στη Σύρο… θησαυρό ! 

Με το 23ο Κυνήγι Θησαυρού στη Σύρο, η Nissan κατάφερε να συνδυάσει την περιπέτεια με την διασκέδαση !


Περίπου 250 εργαζόμενοι με περισσότερα από 80 πληρώματα της Nissan–Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. χρίστηκαν “πειρατές”, συμμετέχοντας στο επετειακό 23ο Κυνήγι Θησαυρού, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου, στο πανέμορφο νησί της Σύρου. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Ερμούπολη, η οποία είναι πρωτεύουσα και του πρώην Νομού Κυκλάδων, καθώς και έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η Σύρος αναπτύχθηκε ιδιαίτερα μετά το 1826, όταν εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες από τα Ψαρά, τη Χίο, την Κρήτη και τη Μικρά Ασία. Υπήρξε ναυτικό, βιομηχανικό και πολιτιστικό κέντρο του νέου ελληνικού κράτους. Στο ιστορικό αυτό νησί, οι “πειρατές” της NISSAN με τα μπλέ, πραγματοποίησαν “απόβαση” στους δρόμους και στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης, για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο “θησαυρό” !


Η εκκίνηση δόθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, το πρωί του Σαββάτου. Κατά την “απόβασή” τους στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης, τα πληρώματα προμηθεύτηκαν το σχετικό road-book. Παράλληλα δόθηκαν και ερωτήσεις - γρίφοι που έπρεπε να απαντηθούν. Στο 2ο σκέλος του αγώνα, οι “πειρατές” της NISSAN ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ερμούπολης, προκειμένου να ανακαλύψουν τα πολυπόθητα ζητούμενα για να κερδίσουν το θησαυρό !

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν τα ελαστικά YOKOHAMA, και το e-shop Koolfly.com. Την υποστήριξή τους στην εκδήλωση παρείχαν ο Δήμος Σύρου, η Αστυνομική Διεύθυνση και το Λιμεναρχείο του νησιού, όπως και η ακτοπλοϊκή εταιρεία Bluestar Ferries.

Το κυνήγι του θησαυρού αποτελεί πλέον θεσμό για την NISSAN και έχει σαν σκοπό την ψυχαγωγία αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων, με τη συμμετοχή και των οικογενειών τους.








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...