Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

drivaro: Το νέο εργαλείο δικτύωσης για τους οδηγούς όλων των οχημάτων!

drivaro: Το νέο εργαλείο δικτύωσης για τους οδηγούς όλων των οχημάτων!

Πρόκειται για μία πρωτότυπη διαδικτυακή πλατφόρμα, με αποστολή να συνδέσει τους οδηγούς μεταξύ τους, μέσα σε μια δυνατή κοινότητα.


Μέσα στο drivaro μπορείτε να εντοπίσετε άλλα οχήματα σαν το δικό σας,να τα ακολουθήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις ή να λύσετε κοινά προβλήματα.

Παράλληλα, το drivaro βοηθά τους χρήστες να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου όπως συνεργεία, ηλεκτρολογεία, φανοποιία, βουλκανιζατέρ, ΚΤΕΟ, αλλά και να ενημερωθούν για όλα τα νέα της μηχανοκίνησης από τα πιο δημοφιλή περιοδικά του χώρου!


Φτιάξτε δωρεάν ένα προφίλ για κάθε όχημα σας, δημοσιεύστε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο, κρατήστε ηλεκτρονικό βιβλίο συντήρησης, βάλτε υπενθυμίσεις, κλείστε online ραντεβού και πολλά ακόμα!

Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες μπορούν να βάλουν την επιχείρηση τους στο drivaro και να συνδεθούν με οδηγούς οχημάτων που η επιχείρηση τους μπορεί να εξυπηρετήσει.

Ανοίξτε δωρεάν το δικό σας e-shop και δώστε σε όλους την δυνατότητα να κλείνουν online ραντεβού για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Σκοπός του drivaro είναι να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί αναζητώντας αξιόπιστα συνεργεία και να διευκολύνει όλη την διαδικασία προγραμματισμού ραντεβού, αιτήματος οικονομικής προσφοράς και παραγγελίας ανταλλακτικών και αξεσουάρ.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...