Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

85 ετοιμοπαράδοτα Volvo S60 και V60 με τιμή 26.500 € και επιπλέον 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια

85 ετοιμοπαράδοτα Volvo S60 και V60 με τιμή 26.500 € και επιπλέον 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια

Η Volvo προσφέρει τα δύο κορυφαία μεσαία μοντέλα τη, τα Volvo S60 και V60 σε έναν άριστο συνδυασμό εξοπλισμού, τιμής και έξτρα παροχών.
Έως τις 30 Ιουνίου, 85 ετοιμοπαράδοτα Volvo S60 και V60 θα είναι διαθέσιμα στο δίκτυο επίσημων διανομέων Volvo με τιμή 26.500 € και επιπλέον 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.



Τα S60 και V60, πρώτα σε πωλήσεις στην κατηγορία των premium μεσαίων οικογενειακών, προσφέρονται με βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety, σύστημα πλοήγησης και προβολείς Xenon. Ο κινητήρας Τ3 παρέχει κορυφαία ισχύ (152 ίπποι) και ροπή (250 Nm) ήδη από πολύ χαμηλές στροφές, εξασφαλίζοντας όχι μόνο εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και περιορισμένη κατανάλωση. Πρόκειται για μια σύγχρονη μονάδα 1,5 λίτρων, εξελιγμένη από τη Volvo στη Σουηδία, όπου και κατασκευάζεται. Ο συνδυασμός του T3 με το αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων προσφέρει την καλύτερη λύση σε κάθε οδηγική συνθήκη. Η δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής σχέσεων υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα των δύο μοντέλων, επιτρέποντας στον οδηγό να εκμεταλλευτεί το άψογα ρυθμισμένο σασί τους.

Το Volvo S60 αποτελεί μια πρόταση κύρους με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα. Επωφελείται από τις κορυφαίες τεχνολογίες της Volvo και εμπνέει ασφάλεια σε κάθε περίσταση, ενώ διατηρεί ξεκούραστους οδηγό και συνεπιβάτες ακόμη και στις πιο δύσκολες διαδρομές. Το Volvo V60 διαθέτει, επιπλέον, την ευελιξία και την πρακτικότητα του premium wagon, σε ένα αμάξωμα με κομψή και διαχρονική σχεδίαση, ιδανικό για αποδράσεις με στυλ.


Στα S60 και V60, το υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας σαλόνι της Volvo συμβάλλει στην άνεση και την ψυχαγωγία των επιβατών, ενώ η επικοινωνία του οδηγού με το αυτοκίνητο γίνεται με διαισθητικό τρόπο μέσω του συστήματος Sensus που περιλαμβάνει χειριστήρια στο τιμόνι, κεντρική οθόνη 7 ιντσών και φωνητικό έλεγχο.





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...