Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nissan, KEPCO και Sumitomo Electric λανσάρουν πιλοτικά το πρόγραμμα VPP

Η Nissan Motor Co. Ltd., η Kansai Electric Power Co. Inc. (KEPCO) και η Sumitomo Electric Industries Ltd., ξεκίνησαν δοκιμές εργαλείων, σχετικών με την φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων μέσω τηλεχειρισμού.


Εξήντα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα που ανήκουν σε ιδιώτες και στην KEPCO, θα εξοπλίζονται με διακόπτες EV, που αναπτύσσονται από την KEPCO και την Sumitomo Electric. Οι Nissan, KEPCO και Sumitomo Electric θα συνδέσουν τους διακομιστές τους για να ενεργοποιήσουν την φόρτιση από απόσταση, να συλλέξουν πληροφορίες για τα οχήματα, όπως και για να εντοπίσουν την διαθέσιμη χωρητικότητα φόρτισης.

Η δοκιμή είναι η πρώτη του είδους της στην Ιαπωνία. Είναι μέρος του έργου VPP της Kansai, ως μια επίδειξη των εικονικών μονάδων παραγωγής ενέργειας , αλλά και των συστημάτων που ενσωματώνουν πολλούς τύπους πηγών ενέργειας, για τη δημιουργία μιας αξιόπιστης και ευέλικτης παροχής ενέργειας. Στόχος είναι η δημιουργία μια τεχνικής πρακτικής , καθώς και η συλλογή και ανάλυση δεδομένων για την αξιολόγηση της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων, ως πηγών ενέργειας.
Η Nissan κατασκευάζει το πιο δημοφιλές ηλεκτροκίνητο όχημα στον κόσμο, το Nissan LEAF. Η νέα γενιά του εν λόγω μοντέλου με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία από τον περασμένο Οκτώβριο. Στην Ελλάδα, το νέο Nissan LEAF, θα είναι εμπορικά διαθέσιμο τον ερχόμενο Μάιο.

Η Nissan, η KEPCO και η Sumitomo Electric συνεργάζονται για την επίτευξη ενός μέλλοντος με μετακινήσεις χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, βασισμένες στην αποτελεσματική χρήση ενέργειας και στη σταθερή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς τα ηλεκτρικά οχήματα διαδίδονται ευρέως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...