Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

“Grand Duster”: Η Dacia θα λανσάρει δεύτερο SUV μέχρι το 2020

 “Grand Duster”: Η Dacia θα λανσάρει δεύτερο SUV μέχρι το 2020

Η Dacia παίρνει την άδεια της Renault να επεκτείνει την γκάμα της με ένα νέο μοντέλο SUV.


Με ένα συγκεκριμένο επίπεδο αυτονομίας στο πλαίσιο του ομίλου Renault, η γαλλο-ρουμανική μάρκα έχει κατοχυρωθεί στην αγορά καθώς αυξάνει δραματικά τους αριθμούς πωλήσεων της.

Οι προσδοκίες που έχουν τεθεί σε μια περιορισμένη γκάμα προϊόντων – και με παλαιά τεχνολογία – που χρησιμοποιούν πλατφόρμες που απορρίφθηκαν από τη Renault για τα μοντέλα τους, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς η πρώτη γενιά του Duster έχει πουλήσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο μονάδες. Το μοντέλο που σχεδίασε ο Carlos Ghosn έφερε αποτέλεσμα, έτσι το αφεντικό της Renault σύμφωνα με πληροφορίες του motor.es έδωσε το πράσινο φως στη Dacia να ξεκινήσει ένα δεύτερο μοντέλο που θα καθίσει στην συμπαγείς κατηγορία οχημάτων και αυτό θα μπορούσε να είναι μια παραλλαγή του Lodgy.

Παρόλο που πολλοί επιμένουν ότι το νέο Duster έχει αναπτυχθεί και εμπλέκεται πλήρως στην κατηγορία των compact SUV, παραμένει μια εναλλακτική λύση. 

Λίγο μετά την ανάπτυξη του νέου μοντέλου της ρουμανικής μάρκας ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες και οι εικασίες για μια έκδοση επτά θέσεων με το όνομα “Grand Duster” που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, κάτι που θα ήταν η μεγάλη καινοτομία της Dacia...
Η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για ένα επταθέσιο SUV, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει πριν από το 2020 σύμφωνα με την μελλοντική στρατηγική της Dacia 2017 -2022.

Οι πληροφορίες που δίνει το motor.es προβλέπουν τη χρήση της ίδιας πλατφόρμας B0 του τρέχοντος Duster – το νέο μοντέλο μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα αλλά με μερικές τροποποιήσεις για να κάνει μια μετάβαση σε λίγα χρόνια στην πλατφόρμα CMF – και περιλαμβάνει μια τρίτη σειρά καθισμάτων. Με αυτό τον τρόπο, η Renault εξασφαλίζει ένα νέο μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Dacia Lodgy.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...