Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Μικρές ιστορίες μεγάλων διαδρομών»

«Μικρές ιστορίες μεγάλων διαδρομών»
«Μικρές ιστορίες μεγάλων διαδρομών»

Η LeasePlan, η κορυφαία εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης στόλων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα digital καμπάνια της με τίτλο «Μικρές ιστορίες μεγάλων διαδρομών».


Με σταθερά στραμμένο το ενδιαφέρον της στις διαδρομές των πελατών της, ακόμα και όταν αυτές δεν είναι διαδρομές αυτοκινήτων, η LeasePlan στη νέα digital καμπάνια της παρουσιάζει επιλεγμένες ιστορίες πελατών της και τις μεγάλες διαδρομές που οι ίδιοι έχουν διανύσει, ο καθένας στον χώρο του. Μέσα από δημιουργικά videos, ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος, πρόεδρος της Linkage και ο Διονύσης Αλέρτας, pastry chef, μας παρουσιάζουν την πορεία της καριέρας τους, μας μιλούν, για το πώς έπρεπε και πρέπει να είναι συνέχεια “on the move”, αλλά και για τα πιο σημαντικά γεγονότα που τους οδήγησαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Στη διαδρομή αυτή, η LeasePlan είναι δίπλα τους και εξελίσσεται διαρκώς, βοηθώντας τους να φτάσουν ακόμα πιο μακριά.



Αντίστοιχα, αποτελώντας την μεγαλύτερη εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, η LeasePlan στέκεται δίπλα σε όλους τους πελάτες της, προκειμένου να ακολουθήσουν και να απολαύσουν τη δική τους διαδρομή και –γιατί όχι;- να γράψουν τη δική τους μικρή ιστορία.

Οι δύο αυτές ιστορίες αποτελούν μέρος της σειράς «Μικρές Ιστορίες μεγάλων διαδρομών» και η παραγωγή έγινε από την Feelm.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...