Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το εντυπωσιακό & υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Msc Orchestra στο λιμάνι της Σούδας

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Msc Orchestra στο λιμάνι της Σούδας
Οι κακές καιρικές συνθήκες οδήγησαν το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Msc Orchestra στο λιμάνι της Σούδας, όπου κατέπλευσε σήμερα το πρωί, αντί για το λιμάνι του Ηρακλείου.


Το πλοίο, που ανήκει στην εταιρεία MSC Cruises, με χωρητικότητα 3.223 επιβάτες και 1.054 άτομα πλήρωμα κατέπλευσε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο από το Κατάκολο Πελοποννήσου και θα αποπλεύσει το απόγευμα για το λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο Msc Orchestra ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης κατηγορίας, κατασκευάσθηκε το 2007 και διαθέτει 1275 καμπίνες εκ των οποίων οι 809 είναι με μπαλκόνι, 6 εστιατόρια, 8 μπαρ, 3 πισίνες, υδρομασάζ, 8 τζακούζι, αίθουσα σπα και γυμναστήριο 1.160 τ.μ, θέατρο 1.240 θέσεων, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ και τένις κλπ.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είχε καταπλεύσει για πρώτη φορά στην Σούδα τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και πάλι λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να πάει στο λιμάνι του Ηρακλείου.

πηγές: flashnews.gr,
newsbeast


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...