Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το επετειακό Lada Niva με κόστος από 8670€ (558.900 ρούβλια)

Το επετειακό Lada Niva με κόστος από 8670€
Το επετειακό Lada Niva με κόστος από 8670€

Η ιστορική ρωσική εταιρεία Lada ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις πωλήσεις της νέας επετειακής έκδοσης του Lada Niva για τα 40 χρόνια του μοντέλου, με το κόστος της στη Ρωσία να ξεκινά από τα 8.760 ευρώ.

Η επετειακή έκδοση του Niva πρόκειται να κατασκευαστεί σε μόνο 1.977 αυτοκίνητα (όσα και το πρώτο έτος κατασκευής του μοντέλου), με κάθε ένα από τα οποία να φέρει μια αριθμημένη πλακέτα από το 0001 έως το 1977 του αριθμού κατασκευής του.

Το Niva 40th Anniversary διαφοροποιείται σε σχέση με τις απλές εκδόσεις που γνωρίζουμε με τους ειδικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς του χρωματισμούς, τη σχεδίαση των ζαντών, τα λογότυπα και τα έξτρα στοιχεία εξοπλισμού του όπως το δέρμα στο σαλόνι. Μερικά από τα επετειακά αυτά μοντέλα θα διατεθούν για πρώτη φορά σε μοντέλο της Lada, σε ένα ειδικό χρώμα καμουφλάζ, με το συνδυασμό ανοιχτού και σκούρου πράσινου, αλλά και μαύρου.

Η Lada προσφέρει το Niva 40th Anniversary σε 3πορτη και 5πορτη έκδοση. Το κόστος ξεκινά όπως προείπαμε από τα 8.760 ευρώ (558.900 ρούβλια) για το 3πορτο ή τα 9.460 ευρώ (603.900 ρούβλια) για το 5πορτο μοντέλο.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...