Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Όμιλος Σφακιανάκη αναδείχθηκε πρώτος Επίσημος Διανομέας σε πωλήσεις αυτοκινήτων Volvo στην Ελλάδα

Για έκτη συνεχή χρονιά ο Όμιλος Σφακιανάκη αναδείχθηκε πρώτος Επίσημος Διανομέας σε πωλήσεις αυτοκινήτων Volvo στην Ελλάδα
H Volvo Σφακιανάκης στην 1η θέση και το 2016. Η επιτυχία της χρονιάς με την προσφορά της χρονιάς.


Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε ότι το 2016 για έκτη συνεχή χρονιά ο Όμιλος Σφακιανάκη αναδείχθηκε πρώτος Επίσημος Διανομέας σε πωλήσεις αυτοκινήτων Volvo στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την ανταπόκριση που έδειξαν στην δέσμευση της εταιρείας μας για συνέχιση των προσπαθειών μας με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίησή τους, όχι μόνο κατά την αγορά, αλλά και για την συντήρηση ενός αυτοκινήτου Volvo.

Ο στόχος μας για το 2017 είναι να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, την οικογένεια των ευχαριστημένων πελατών έτσι ώστε να έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε μαζί τους τη μοναδική εμπειρία αγοράς που εμείς στην Volvo Σφακιανάκης υποσχόμαστε να προσφέρουμε.

Αυτή την επιτυχία όμως θέλουμε να την γιορτάσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας μοναδικά προνόμια με την αγορά ενός αυτοκινήτου Volvo. Ειδικότερα, για το διάστημα από 25/02/2017 έως 31/03/2017 κάθε νέο μοντέλο Volvo από την Volvo Σφακιανάκης, συνοδεύεται με τα παρακάτω προνόμια:

o Νέες εκδόσεις Livtechγια τα V40 και V40 CrossCountry, S60 και V60 με πρόσθετο εξοπλισμό τεχνολογίας και ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία για σπορ, δυναμική εμφάνιση σε πολύ προνομιακές τιμές
o Νέες, προνομιακές τιμές σε όλη τη γκάμα των μοντέλων
o Εντελώς δωρεάν 5 χρόνια πλήρες service, εγγύηση και οδική βοήθεια σε όλα τα μοντέλα
• Το συνολικό όφελος για τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνάει τα 5.000 €
• Αφορά αυτοκίνητα των οποίων η παραγγελία θα γίνει έως και τις 31 Μαρτίου 2017
Τα προνόμια όμως δεν τελειώνουν εδώ ! Για την περίοδο από 25/02/2017 έως 31/03/2017 με κάθε νέο μοντέλο Volvo από την Σφακιανάκης έχετε και:
Την καλύτερη τιμή ανταλλαγής του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου.
Την χρηματοδότηση του νέου σας αυτοκινήτου με 0% προκαταβολή και αποπληρωμή του σύμφωνα με τις ανάγκες σας για το χρονικό διάστημα έως 84 μήνες.

Η Volvo Σφακιανάκης δραστηριοποιείται σήμερα σε δυο μονάδες εξυπηρέτησης Πωλήσεων και After Sales. Μια στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 55 & Αγ. Θωμά Μαρούσι, τηλέφωνο 210 6100220 ) και μια στη Θεσσαλονίκη ( Εθν. Αντιστάσεως 34 Καλαμαριά, τηλέφωνο 2310586777 ).
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.volvo-sfakianakis.gr




[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...