Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Gymkhana Κρήτης

Gymkhana Κρήτης
Gymkhana Κρήτης

Η Κρήτη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνα Gymkhana, που θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο Μάλεμε την Κυριακή 2 Απριλίου.


Ο αγώνας Gymkhana θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων (ΑΣΑΧ) και θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί. Το Gymkhana είναι συνδυασμός αγώνων Δεξιοτεχνίας, καθώς οι οδηγοί πρέπει να διανύσουν μια διαδρομή που αποτελείται από σλάλομ βαρέλια και περιστροφές, GP Tuning καθώς απαιτεί απόλυτη ταχύτητα και Dragster, αφού τα αυτοκίνητα διαγωνίζονται ανά ζεύγη, σε ξεχωριστές διαδρομές.

Ο αγώνας Gymkhana χωρίζεται σε 3 φάσεις. Στην πρώτη φάση (Stage 1), οι οδηγοί χρονομετρούνται και στις δύο διαδρομές και ως αποτέλεσμα εμφανίζεται το άθροισμα των χρόνων τους. Στη δεύτερη φάση (Stage 2) οι συμμετέχοντες κατατάσσονται σε ζευγάρια βάσει του συνολικού χρόνου που έχουν πετύχει ως εκείνο το σημείο, δηλαδή στην πρώτη φάση, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει τον τελευταίο, τον δεύτερο να αντιμετωπίζει τον προτελευταίο κ.ο.κ. Σημειώνεται, πως ο ταχύτερος εκ των δύο οδηγών, με βάση τον χρόνο στην πρώτη φάση, διαλέγει τη διαδρομή που θα ξεκινήσει. Μετά από αυτή τη διαδικασία "Knockout" ακολουθεί η τρίτη φάση (Stage 3) όπου αγωνίζονται οι οδηγοί που προκρίθηκαν και εντέλει, προκύπτουν οι 3 καλύτεροι οδηγοί σε κάθε κατηγορία (προσθιοκίνητα, τετρακίνητα, πισωκίνητα).

Χορηγοί του αγώνα είναι το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΣτρατουδάκηΗ και η εταιρεία Περιποίησης Αυτοκινήτου SmartShine Details.

Επίσης, ο αγώνας Gymkhana έχει την υποστήριξη της ANEK Lines/Blue Star Ferries και των επαγγελματιών της περιοχής, ενώ σημαντική είναι η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, του Δήμου Πλατανιά και του Ασθενοφόρου της Κλινικής Τσεπέτη.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: ΜAX Fm, Νέα Τηλεοραση, Ραδιο Φάρος, Creteplus.gr, CRN.gr, Χανιώτικα Νέα, athlitiko.gr, Κόσμος της Πόλης, Aris myridakis photography, eparxies.gr και τα Σεληνιώτικα Νέα

Πληροφορίες: 6977785949 (Αντώνης Κυρμιτζόγλου)

Δηλώσεις Συμμετοχών: 6945970386 (Άννα Φραδελάκη)





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...