Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To Αctros κλείνει τα 20 χρόνια Ένα επετειακό μοντέλο φορτηγού

To Αctros κλείνει τα 20 χρόνια Ένα επετειακό μοντέλο φορτηγού
Το Mercedes Actros ήταν και είναι το ορόσημο στον κλάδο των μεταφορών μεγάλων αποστάσεων. Η πρώτη γενιά έκανε επαναστατικά βήματα στον τομέα της ασφάλειας το 1996 όταν εισήγαγε εξοπλισμό δισκόφρενων σε όλους τους άξονες του οχήματος καθώς και το ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης EBS.


Η καινοτομία συνεχίστηκε με πολυάριθμα συστήματα ασφαλείας τα επόμενα χρόνια, με τελευταία παραδείγματα το Active Break Assist 4 και το Σύστημα Υποβοήθησης Αλλαγής Κατεύθυνσης. Το Actros καθιέρωσε την ευρύχωρη καμπίνα με επίπεδο δάπεδο, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύει εντυπωσιακή εξέλιξη με συστήματα όπως το Highway Pilot για αυτόνομη οδήγηση. Με πωλήσεις πάνω από 145.000 από το 2011, το τρέχον μοντέλο είναι ο ηγέτης της κατηγορίας του στην αγορά της Ευρώπης.

Η Mercedes-Benz με αφορμή τα γενέθλια της ναυαρχίδας των Επαγγελματικών Οχημάτων, παρουσιάζει το επετειακό μοντέλο «20 χρόνια Actros» το οποίο ξεχωρίζει τόσο με την μοναδική του εμφάνιση όσο και με τον εξοπλισμό του. Το μονόγραμμα των 20 χρόνων στους εξωτερικούς καθρέπτες κάνει την έκδοση αυτή εντυπωσιακή, όπως επίσης και η πληθώρα του εξοπλισμού στο εσωτερικό όπως το σύστημα φωτισμού που αποτελείται από 138 φώτα LED με επιλογή χρώματος φωτισμού ανάλογα με τη προτίμηση του πελάτη. Φυσικά το επετειακό μοντέλο διαθέτει και όλα τα νέα συστήματα ασφαλείας αλλά και οικονομίας, όπως το Active Break Assist 4 και το Predictive Powertrain Control.

Δύο ολοκαίνουρια επετειακά μοντέλα μόλις έφτασαν στη Mercedes-Benz Ελλάς και βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για να τα γνωρίσει από κοντά.

Εξοπλισμός επετειακού μοντέλου «20 Years Actros»

Ανοξείδωτο κάλυμμα τροχών
Ανοξείδωτο κάλυμμα πλήμνης πίσω τροχών
Χρωμιωμένες περσίδες στη μάσκα της καμπίνας
Φωτιζόμενο αστέρι στη μάσκα
Έμβλημα «20 Years Actros» στους εξωτερικούς καθρέπτες
Προβολείς Bi-Xenon
Φωτεινό έμβλημα Actros στις εισόδους της καμπίνας
Περσίδες από ανοξείδωτο χάλυβα στην αεροδυναμηική πλευρική επένδυση
Πακέτο Top Fit (λάστιχα γυμναστικής)
Κάλλυμα με λογότυπο στη βάση του καθίσματος
Βελούδινα χαλάκια οδηγού & συνοδηγού
Αποθηκευτική θήκη
Ρυθμιζόμενος φωτισμός στην οροφή με 138 λαμπτήρες LED
Comfort Pack Top
Safety Pack
Τα συγκεκριμένα οχήματα που βρίσκονται στη Mercedes Ελλάς έχουν επιπλέον τo πακέτo εξοπλισμού Economy Pack Top και το σύστημα Υποβοήθησης Αλλαγής Κατεύθυνσης.






Πηγή: Newsbeast.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...