Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Volkswagen Touran κατέκτησε την πρώτη θέση το 2016, ανάμεσα σε όλες τις MPV κατηγορίες

Το Volkswagen Touran κατέκτησε την πρώτη θέση το 2016,  ανάμεσα σε όλες τις MPV κατηγορίες
Το Volkswagen Touran κατέκτησε την πρώτη θέση το 2016,  ανάμεσα σε όλες τις MPV κατηγορίες
Το Volkswagen Touran ήταν το 2016 το πιο επιτυχημένο MPV της Ευρώπης. Όπως διαπιστώθηκε από την πολύ γνωστή εταιρία έρευνας αγοράς IHS Automotive, το Touran με περισσότερες από...
112.000 νέες ταξινομήσεις το 2016, είναι το νούμερο 1 MPV αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Η τελευταία γενιά του μοντέλου, με τα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγού καθώς και τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, πωλείται σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Χάρη δε στα πλήρως αναδιπλούμενα καθίσματα, το 7-θέσιο Touran κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία οχήματα στα οποία μπορεί να μεταβληθεί ο εσωτερικός χώρος, πολλαπλασιάζοντας έτσι τη χρήση του.

Η Volkswagen προχώρησε πρόσφατα σε αναβάθμιση ενός από τα πιο σημαντικά συστήματα υποστήριξης οδηγού του Touran: το ACC (το οποίο περιλαμβάνει το Front Assist και τη λειτουργία Emergency Brake). Το ACC λειτουργεί πλέον σε ταχύτητες από 30 έως 210 km / h (παλαιότερα ήταν 30 - 160 km / h) ενώ σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG), αυτό το φάσμα διευρύνεται από 0 έως 210 km / h.

Με το ACC και DSG, το Touran σε κατάσταση αυξημένης κίνησης στον δρόμο, κινείται σχεδόν αυτόματα επιβραδύνοντας/σταματώντας και ξεκινώντας πάλι αυτόνομα. Ο οικογενειακός χαρακτήρας του Touran ενισχύεται από ένα πλήθος συστημάτων & τεχνολογιών, όπως το 3-ζωνικό σύστημα κλιματισμού (υψηλή ποιότητα του αέρα, χάρη σε ένα ενεργό βιογενές φίλτρο) καθώς και το σύστημα Car-Net Cam Connect. Με το τελευταίο, μια κάμερα GoPro® καταργεί την ανάγκη για τους γονείς να αποσπούν την προσοχή τους κοιτάζοντας πίσω, προβάλλοντας στην οθόνη του συστήματος μια εικόνα των παιδιών που τυχόν βρίσκονται στα πίσω καθίσματα.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...