Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πόρσε σκόρπισε το θάνατο στην Αθηνών - Λαμίας. Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μέσα σε parking...


Update - Σύμφωνα με τελευταία νέα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο οδηγός της Πόρσε ήταν γιος γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο του παιχνιδιού...Θύματα αυτής της μοιραίας σύγκρουσης ήταν ο Γ.Β., ο συνεπιβάτης του Α.Γ, η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της. Ο άνδρας της Υ.Π. είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, καθώς την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του parking.

Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα ήρθε μια πόρσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, ενώ τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η μάνα με το μωρό βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην πόρσε. Το ένα άτομο, άνδρας, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα.

Ο πατέρας και οδηγός του σταθμευμένου αυτοκινήτου μόλις άκουσε το "μπαμ" πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport

Τροχαίο εθνική οδό από realmedialive



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...