Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βραβείο «Grand Prix» για το Peugeot 3008

Βραβείο «Grand Prix» για το Peugeot 3008
Βραβείο «Grand Prix» για το Peugeot 3008
Με ένα ακόμα βραβείο στην «φαρέτρα» του, το νέο SUV Peugeot 3008 διακρίνεται στο International Automotive Festival κερδίζοντας το Grand Prix Award για την καλύτερη σχεδίαση εσωτερικού, ένα ...
βραβείο το οποίο δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς η σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου με την προσθήκη χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας, κάνουν τον χώρο διαβίωσης του Peugeot 3008 ξεχωριστό. Ο Gilles Vidal, ο άνθρωπος που ηγείται του τμήματος σχεδιασμού της φίρμας, παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας, σε μία ειδική τελετή που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στο Παρίσι.

Το Grand Prix Award για την καλύτερη σχεδίαση εσωτερικού, είναι το 17ο βραβείο που αποσπά το Peugeot 3008 που, από τα μέσα του Οκτώβρη που λανσαρίστηκε, έχει ήδη προτιμηθεί από περισσότερους από 60.000 πελάτες ανά τον κόσμο!

Ο χώρος επιβατών του νέου 3008 συνδυάζει στοιχεία υψηλής τεχνολογίας, όπως την τελευταία γενιά i-Cockpit, το συμπαγές οκταγωνικό τιμόνι και την οθόνη 12 ιντσών που αντικαθιστά τον πίνακα οργάνων (στάνταρ εξοπλισμός). Στο κέντρο του ταμπλό, δεσπόζει μία μεγάλη οθόνη αφής, με τα χειριστήρια που χρησιμοποιούνται πιο συχνά να βρίσκονται τοποθετημένα από κάτω, στη φιλοσοφία των πλήκτρων ενός πιάνου, προσφέροντας άκρα χρηστικότητα. Το νέο i-Cockpit εκφράζει την αιχμή του δόρατος της εταιρείας σε επίπεδο αλληλεπίδρασης οδηγού-οχήματος, θέτοντας νέα σχεδιαστικά στάνταρντς.

Κάθε χρόνο, το International Automobile Festival βραβεύει τις πιό ελκυστικές αυτοκινητικές σχεδιαστικές καινοτομίες. Ο αρχιτέκτονας Jean-Michel Wilmotte ηγείται μίας ομάδας ειδικών κριτών, επιλεγμένων από όλον τον πλανήτη οι οποίοι μάλιστα κατάγονται από χώρους εκτός αυτοκινήτου, όπως η μόδα και το design.

Πηγή: Newsbeast.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...