Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Nissan X-TRAIL είναι το πιο αγαπημένο SUV στον κόσμο σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό Jato Dynamics

Το Nissan X-TRAIL είναι το πιο αγαπημένο SUV στον κόσμο
Σύμφωνα με τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία πωλήσεων οχημάτων που έδωσε στη δημοσιότητα ο διεθνής οργανισμός Jato Dynamics, 766.729 αγοραστές σε 52 χώρες, πήραν πέρυσι για νέο αυτοκίνητο τους το Nissan Χ-TRAIL. Επιπλέον, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία για το 2016, το Nissan Χ-TRAIL ήταν το πέμπτο πιο δημοφιλές όχημα στον κόσμο, το περασμένο έτος.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nissan Χ-TRAIL είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ευρώπη, την Κίνα και στις ΗΠΑ, όπου μάλιστα στην τελευταία είναι γνωστό με την ονομασία Nissan Rogue.

Σύμφωνα με τα εσωτερικά αρχεία πωλήσεων της Nissan, περισσότερα από 795.000 Χ-TRAIL / Rogue πωλήθηκαν το 2016, σε όλες τις χώρες όπου το μοντέλο διατίθεται προς πώληση.

Αναλύοντας τις παγκόσμιες πωλήσεις οχημάτων, η Jato Dynamics έχει ξεχωρίσει τη Nissan ως “προπομπό” στην καμπύλη της αγοράς SUV που αποτελεί και την πιο δημοφιλή κατηγορία επιβατικών οχημάτων. Συγκεκριμένα, το 2016, τα SUV (ανεξαρτήτως μεγέθους) αντιπροσώπευαν το 28,8% ή 24,2 εκατομμύρια οχήματα, της παγκόσμιας αγοράς των 84.240.000 οχημάτων.

Η JATO Dynamics αναφέρει επίσης ότι ενώ τα SUV έχουν γίνει το πιο δημοφιλές είδος οχήματος, το Χ-TRAIL είναι ένα από τα δύο SUV που έχουν αυξήσει τις πωλήσεις τους ταχύτερα από την συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά και ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο πωλήσεων οχημάτων.

Δημιουργώντας την κατηγορία των crossovers πρώτα με το QASHQAI, στη συνέχεια με το JUKE και κατόπιν με τις τελευταίες εκδόσεις του Χ-TRAIL, η Nissan έχει επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των SUV. Με αυτά τα μοντέλα, η Nissan συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την άνεση των επιβατών και τις επιδόσεις, προσφέροντας παράλληλα χώρους, ψηλή θέση οδήγησης, αλλά και την χρηστικότητα ενός SUV.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...