Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H BFGoodrich® λανσάρει το Good Project, για να χρηματοδοτήσει 10 περιπέτειες με αυτοκίνητο

BFGoodrich® Good Project
H BFGoodrich® λανσάρει το Good Project, για να χρηματοδοτήσει 10 περιπέτειες με αυτοκίνητο
Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της νέας ιστοσελίδας www.bfgoodrich.com, η BFGoodrich® δημιούργησε το «BFGoodrich® Good Project ». Ποια είναι η ιδέα ; Να χρηματοδοτηθούν 10 σχέδια ανθρώπων οι οποίοι πάντοτε επιθυμούσαν να λάβουν μέρος σε ένα μεγάλο αγώνα, σε ένα ράλι της ερήμου ή να ανακαινίσουν ένα κλασικό αυτοκίνητο και δεν διέθεταν τα μέσα που θα τους επιτρέψουν να κατορθώσουν το όνειρό τους.
BFGoodrich Good Project1

Το 2016, η BFGoodrich® θα προσφέρει υποστήριξη σε υλικά και logistics καθώς και χρηματοδότηση, σε 10 projects που θα επιλεγούν σε όλη την Ευρώπη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητά στην ιστοσελίδα www.bfgoodrich.com/goodproject. Τα προγράμματα θα επιλεγούν από μια επιτροπή ειδικών BFGoodrich® η οποία θα συνεδριάζει κάθε δύο μήνες (τον Μάιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο).
BFGoodrich® Good Project

Όσοι επιλεγούν θα γίνουν πρεσβευτές της μάρκας BFGoodrich® ενώ η πορεία μέχρι και την υλοποίηση των σχεδίων τους θα δημοσιοποιηθεί μέσα απο video, φωτογραφίες και αφηγήσεις στο Facebook της μάρκας www.facebook.com/BFGoodrichEurope και στην ιστοσελίδα της στο internet www.bfgoodrich.com/goodproject.
BFGoodrich Good Project2


Προϋποθέσεις συμμετοχής για τους «λάτρεις της περιπέτειας» είναι:


- Να συμμερίζονται τις αξίες της μάρκας: οδηγική απόλαυση, αλτρουισμός, πνεύμα περιπέτειας, αγάπη για τις προκλήσεις και την προσπάθεια, υπέρβαση του εαυτού, πάθος.

- Να είναι δραστήριοι στα social media με τουλάχιστον 500 fans στη σελίδα τους στο Facebook έτσι ώστε να μπορούν να διαδώσουν τις εμπειρίες τους σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κύκλο.

- Να εξοπλίζονται αποκλειστικά με ελαστικά BFGoodrich®.

- Να μιλάνε Αγγλικά: η σελίδα Facebook και η ιστοσελίδα όπου η BFGoodrich® δημοσιοποιεί πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα ελαστικών της και τις περιπέτειες των φίλων της σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι διαθέσιμα μόνον στην Αγγλική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.bfgoodrich.com/goodproject

Σχετικά με τη BFGoodrich®
Με ιστορία που ξεπερνάει τα εκατό χρόνια, η BFGoodrich® προσφέρει ελαστικά υψηλών επιδόσεων σε όσους έχουν πάθος με την οδήγηση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Συνδυάζοντας τεχνική εξειδίκευση και εμπειρία 40 ετών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η BFGoodrich® προτείνει ελαστικά για διαφορετικές ανάγκες από την οδήγηση στην πόλη με υψηλές επιδόσεις έως και την οδήγηση εκτός δρόμου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...